myslím, že to najlepšie majú už za sebou. nový album je síce počúvateľný ale obdobiu spred 10-15 rokov sa nevyrovná. možno je ich terajšia hra na vyššej technickej úrovni ako predtým a anthony sa postupom času naučil spievať ale už tomu chýba tá šťava. rhcp malo vždy dokonalé gitary a chýba mi tam ten john. viac sa mi proste páčili ako blázni, čo polonahí poskakovali po pódiu...tie koncerty museli byť skvelé. no bohužiaľ, už nemajú 25 ani 30 (do kelu, veď budú mať 50 o pol roka ) a tak prešli na trochu inú hudbu. počkám si na ďalší album, možno prijdú s niečím iným, ale tiež dobrým.
a obľúbené veci ani nemám, v podstate všetko pred Stadium Arcadium sú moje srdcovky
práve ich počúvam vždy mali fajnovú hudbu, nové albumy si myslím nemajú na tie staršie, ako bolo predo mnou napísané, najlepšie roky majú už za sebou, boli to albumy ako By the way, Californication...
Oni sú podľa mňa zohratí Mám ich veľmi rada.Ale táto nová mi nejako nejde do uší Lepší boli za mládi. A song určite under the bridge. Ale nemám žiadne výhrady voči ním. Sú skvelí
@matii skvelé ! áno hej. proste najlepšie veci už zložili a hrajú si to svoje a sú energický aj na to že to tiahnu na 50. Mne osobne John tiež velmi chýba ale keby som nečítal Johnove slová čo píše o Joshovi a to ako mu verí tak by som mal veru iný názor.a čo povie pán Frusciante že je dobré je fakt kurva dobré
@crashp Hej ich skladby su vždy super to je jasné proste 30 rokov na hudobnej scéne spraví svoje ale hlavné je že ich to stále baví a dokážu tvoriť stále nové veci a hej staršie veci su naj bohužial
@lawey nevadí aspon niečo poznáš somnou sa to tiahne s nimi od detstva
@k1m to je pekné hej su spojený nevidetlným mozgovým vlaknom ktorým si posielajú signále asi . je vidieť aký maju medzi sebou vzťah a tak dokážu byť zohratí.a hej nový album sa u mna dá aj ked není žiadna sláva ale tak čo už.. a je pekne že nemáš výhrady
@antifunebracka Je vidieť ako ich poznáš Ktorá kapela nehraje dokola to isté ? Asi žiadna A to isté no 10 albumov je dosť. ale aj tak robia improvizačky na koncertoch a každá pesnčika každý koncert sa snaží posobiť vždy inak takže nemáš absolutnu pravdu
@chilac staršie albumy to hej bláznivy red hoti su iný indian anthony bol vždy taký divný ale tak čo si má povedať Flea
@blackrisq Frusciante bol neskutočný pán boh v improvizovaní vlastne ako všetci red hoti
@lawey to je velice fajn tak po tej materiálnej stránke sa pýšiť moc asi nemusim moc toho nemám neviem teda mám najnovší original a tak
ale ked si všimnec veci ako otherside a californication a tieto no najznámejšie radiove hity su zložené s neskutočnou jednoduchosoťu ale su tak dokonalé to je to čo dokázali john,flea,chad a anthony spraviť. samozrejme nový josh to dokáže tiež len ma proste vlastný štýl a po 20 rokoch s Johnom je to čistý nezvyk
@blackrisq Ked už za takéto veci človek človeka odsudzuje tak to už sme pekne inde ... Nemám potrebu písať smajlíkov.Ale je to EMOTIKON takže zjavne mám dobrú náladu
@fleabass akože v pohode, zvyknem ľudí buzerovať za gramatiku, takže toto nie je odsudzovanie ani buzerácia, iba konštatovanie len to haluzne vyzerá, keď je v tvojich príspevkoch toľko lentiliek
ktora kapela nehra furt to iste? vsetky, co mam v albume a ten ich posledny album je lahko podpriemerny, musis uznat. hej, improvizacie im idu, ale napr. texty byvaju casto len znoska nezmyslenych fraz, ktore sa rymuju
@antifunebracka Uznávasm ti čiastočnú pravdu texty to sa len tak vidí. ale sám nevieš čo tým autor myslel a polsedný album je podpriemerný jasné oproti ostatným albumom tak isto jak je pod priemerný One Hot Minute lebo tma bol Dave Navarro
ostatne albumy poznam naspamäť vačšinu pesničiek viem zahrať, proste velka kapela ktora ma ovplivnila, najvac pecky Knock me down, Suck my kiss, Get on Top, Sir psycho sexy, Fight like a brave, Johny kick the hole in the sky, Paralell universe, Emit Rimmus, Scar Tissue, If you have to ask, a 300 dalších...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale nevyhladávam ich
@schizoofrenik
Tak som to mal aj ja za mládi tiež že zopár fajn skladieb ale inač žiadny zaujem Teraz je to už iné
a obľúbené veci ani nemám, v podstate všetko pred Stadium Arcadium sú moje srdcovky
...vždy sa smejem na Flea-ovi
@crashp Hej ich skladby su vždy super to je jasné proste 30 rokov na hudobnej scéne spraví svoje ale hlavné je že ich to stále baví a dokážu tvoriť stále nové veci a hej staršie veci su naj bohužial
@mccoffin By si sa divil aký ludia sú
@lawey nevadí aspon niečo poznáš somnou sa to tiahne s nimi od detstva
@k1m to je pekné hej su spojený nevidetlným mozgovým vlaknom ktorým si posielajú signále asi . je vidieť aký maju medzi sebou vzťah a tak dokážu byť zohratí.a hej nový album sa u mna dá aj ked není žiadna sláva ale tak čo už.. a je pekne že nemáš výhrady
@antifunebracka Je vidieť ako ich poznáš Ktorá kapela nehraje dokola to isté ? Asi žiadna A to isté no 10 albumov je dosť. ale aj tak robia improvizačky na koncertoch a každá pesnčika každý koncert sa snaží posobiť vždy inak takže nemáš absolutnu pravdu
@chilac staršie albumy to hej bláznivy red hoti su iný indian anthony bol vždy taký divný ale tak čo si má povedať Flea
@blackrisq Frusciante bol neskutočný pán boh v improvizovaní vlastne ako všetci red hoti
.....
Díky za reakcie. je pekné čítať názory o red hot
ale ked si všimnec veci ako otherside a californication a tieto no najznámejšie radiove hity su zložené s neskutočnou jednoduchosoťu ale su tak dokonalé to je to čo dokázali john,flea,chad a anthony spraviť. samozrejme nový josh to dokáže tiež len ma proste vlastný štýl a po 20 rokoch s Johnom je to čistý nezvyk
ostatne albumy poznam naspamäť vačšinu pesničiek viem zahrať, proste velka kapela ktora ma ovplivnila, najvac pecky Knock me down, Suck my kiss, Get on Top, Sir psycho sexy, Fight like a brave, Johny kick the hole in the sky, Paralell universe, Emit Rimmus, Scar Tissue, If you have to ask, a 300 dalších...