je strasne predrazeny. platis tam v podstate za znacku. ...... je to nezdrave, ale celkovo energetaky pijem ked mam toho nad hlavu a musim byt dlho hore. a pomahaju mi.
dam si ho ked v noci soferujem, alebo idem sa zabavit a som skoro unaveny... niekedy s vodkou alebo tak Ak maju, kupim si neaku lacnejsiu kopiu, aj nie, tak original, a urcite nie sugar free... tieto "light" sracny su este nezdravsie, a hnusnejsie ako original...
na strednej som ho pila kazdy den v skole vkuse pol roka ... uz nikdy viac ..skor som bola unavena...malo to ucinky aj na plet... uz nikdy viac ..staci raz za mesiac jeden .. a neprehanat to ...
pijem, ale už pomenej veď za cenu 250ml redbullu si kúpim vyše litra lacnejších energeťákov skúškové ešte ani neskončilo a už som vypil vyše 20 litrov energeťákov za 3 týždne
ak si dáš redbul rozhodne to neznamená že sa budeš cítiť "silnejší" raz som sa redbullom predávkoval, moje telo sa cítilo absolútne vyčerpané v noci ale celú noc som oka nezažmúril aj napriek tomu že sa mi chcelo spať moja myseľ bola v pohotovosti, dosť nepríjemný pocit. Redbull ti dodá iba to čo telu chýba, ale ak má tvoj telo všetko čo potrebuješ tak ti redbull nedá nič. Napríklad po celonočnej chlastačke... ráno sa zobudíš unavený, je ti špatne a si dehydrovaný. Keď si dáš redbull všetky symptomi do hodiny zmyznú pretože redbull hydratuje a taurín podporuje telo a myseľ a tak isto spravuje žaludočné problémy. To je asi tak všetko z mojej skromnej recenzie. Ale rozhodne neodporúčam piť redbull len tak lebo mi chutí. Energetické nápoje sa majú piť iba pri silnej fizickej záťaži. A s chlastom už duplovane nie!!! Ak sa nechcete zabiť samozrejme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
kupujem si ich len kvoli tomu lebo mi chutia(občas)
Lepšie sú aj tak "cofi tabs"
@klidopido o tom vie svoje, ze
kazdopadne, vacsinou chlastavavam monster
Takže si názor domyslite