Takže, vraví Vám to niečo? Resp., venujete sa tomu niekto? Skrátene, jedná sa o rekonštrukcie bojov, najmä z obdobia Napoleona, v USA aj z obdobia občianskej vojny a globálne aj WW 2.
Nemam to rada, vzdy ked som videla ludi na hrade(tam sa vyskytuju vo zvysenom pocte a rekonstruuju si tam) vo vreciach od zemiakov s drevenymi mecmi a dlhymi vlasmi nevidela som na tom nic pekne ani zabavne. Cim ta nechcem urazit, ale ked uz som napisala taky dlhy komentar tak to aspon postnem.
@plutvonozceakrivozubky Nikdy som taký reenacting nepostrehol, to že si šermiari voľačo nacvičujú, ešte nemá nič s reenactingom. Ja robím druhovojnový reenacting, presnejšie Wehrmacht (Volkgrenadiers) a Waffen SS (4. SS divíziu - SS Polizei Division) a Maďarskú kráľovskú armádu.
ja uz mam par akcii za sebou z WW2 a vzniklo vela peknych fotiek, do buducnosti chystam spravit helferin, popripade hitlerjugend, uvidime ako sa podari kazdopadne je to pekna zaluba, aj ked financne narocna..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@sturmer Úžasné, čo všetko nové sa človek dozvie.