Mal som taký napad zeby sa tu niečo také zalozilo, ze si tu uzivatelia budu zverejnovat referáty ale tak aby sa to nedalo najst potom cez google.... Formou ako TS (TS v googli nenajdete) že také utajené aby to ucitelia cez google nenašli a my budeme potom
ono teoreticky by sa to dalo dat spravit tak, ze by sa spravili referaty (kde bude len zaheslovany pristup pre registrovanych a zaroven sa to nastavi aby to neindexoval google) a vnutri birdzu bude len hladanie podla nazvu a nie podla vety v texte, tak si to predstavujete?
ok poslite mi na mail (mam na webke) zopar referatov, nech to otestujem a nech tam mam co dat... a urobime si Tajne referaty
hej, jasne, nech to je len pre registrovane, ale ked sa tam dostane clovek nejakym sposobom z vonka, nech sa to vobec nezobrazi, lebo n apriklad teraz mozete citat fora/komentit blogy a je tam tabulka, ze komentovat mozu len prihlaseni alebo registrovani a je tam link na regnutie tym chcem povedat, nech je ta sekcia viditelna len pre prihlasenych
...a ucitelia sa nemozu zaregistrovat a pozerat ich? Podla mna je dostatocne mnozstvo referatov na nete, netreba nimi zaplavovat aj Birdz. Potom su aj "referaty", v ktorych su blbosti, kto to bude kontrolovat ?
Paci sa mi ten napad, ale suhlasim s @8 len aby si tie referaty niekto nemylil s blogom a nepisal hovadiny. Chcelo by to este ludi, co by to kontrolovali...
@petery ale UCITELIA sa neregistruju nikde ked hladaju referat. Ucitelia daju do google hladat nejaku vetu z referatu, a najdu referatovu stranku odkial bola stiahnuta.
Autor napadu vsak chce, aby tie referaty boli "blokovane pre vyhladavac", cize ucitel nebude vediet ze sa tu ma zaregistrovat a zaroven "nedokaze najst referat podla vety z textu".
fajn napad, mam kvantum referatov, prezentacii, projektov, tahakov, poznamok a vselijakych materialov, o ktore som ochotna sa podelit (v pripade, ze tu aj ja najdem nieco, co sa mi zide).
@tomas skus pouzit nejaké z mojích úvhah ktoré som použil do blogu... je to práca do skoly....
a ja som teraz myslel aj na to ze kazdy kto chce sa dostat do referatov musí dostat osobné čislo a heslo, ale tu je ten problém, ze hociktorí ucitel do 30 rokov sa tiez moze zaregovat a dostat sa tam.... tam je diera, ktorú treba zaplatat....
moze sa to riadit podla statusu.... ak sa mi spristupní status napr. kličiace semienko, otvoria sa mi nové funkcie na BIRDZi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ono teoreticky by sa to dalo dat spravit tak, ze by sa spravili referaty (kde bude len zaheslovany pristup pre registrovanych a zaroven sa to nastavi aby to neindexoval google) a vnutri birdzu bude len hladanie podla nazvu a nie podla vety v texte, tak si to predstavujete?
ok poslite mi na mail (mam na webke) zopar referatov, nech to otestujem a nech tam mam co dat... a urobime si Tajne referaty
Ale podľa mňa by to mali byť referáty robené vlastnoručne. Lebo tie stiahnuté si učitelia aj tak niekde nájdu
hej, jasne, nech to je len pre registrovane, ale ked sa tam dostane clovek nejakym sposobom z vonka, nech sa to vobec nezobrazi, lebo n apriklad teraz mozete citat fora/komentit blogy a je tam tabulka, ze komentovat mozu len prihlaseni alebo registrovani a je tam link na regnutie tym chcem povedat, nech je ta sekcia viditelna len pre prihlasenych
Autor napadu vsak chce, aby tie referaty boli "blokovane pre vyhladavac", cize ucitel nebude vediet ze sa tu ma zaregistrovat a zaroven "nedokaze najst referat podla vety z textu".
Máš pravdu.
A budeš niečo také aj robiť ?
súhlas z @gegge Ja sa nadriem, dve hodiny niečo vytváram a nejaký trpák dva krát klikne a bude na tom rovnako ee to nemusím
a ja som teraz myslel aj na to ze kazdy kto chce sa dostat do referatov musí dostat osobné čislo a heslo, ale tu je ten problém, ze hociktorí ucitel do 30 rokov sa tiez moze zaregovat a dostat sa tam.... tam je diera, ktorú treba zaplatat....
moze sa to riadit podla statusu.... ak sa mi spristupní status napr. kličiace semienko, otvoria sa mi nové funkcie na BIRDZi