neviem ako sa žilo za socíku, ale z rozprávania babky by to nebolo asi dobré...
vyhodili ju z práce len preto že chodila do kostola a sledovala ju štb,....
komunizmus je zlo, ktoré prichádza aj teraz z východu....
No toto su typický jebnutý Slováci... CElé dni, celé noci, furt v každom jednom fore najdem aspon 20 sťažností na to že jak je zle, vsade vsetci pičuju že kolko je nezamestnaných atd, vsade sťažnosti vsade komenty aká je zlá kvalita jedla, vsade pičujete na vsetko čo je z kapitalizmu, vsade pičujete že jak vás ojebali tam a tam, pičujete že každý vás ojebáva, pičujete domna ked narovinu poviem že ja žijem v kapitalizme, a správam sa podla toho, no a kapitalizmus je o ojebávaní ludí, kapitalizmus je o tom ako dokážes niekoho osklbať a zarobiť na nom, vy domna furt pičujete, a teraz vsetci okrem mna zahlasujete že chcete žiť v kapitalizme...
Toto su proste choré hlavy, nemám čo povedať na to, ja nechápem, Slováci proste potrebuju sa mať zle a nadávať na vsetko, ak by sa náááhodou mali lepsie, tak to by radsej skapali.................
Vsak vasa volba
@zajkousko Z akého východu, ak myslís Rusko tak to je už kapitalistické vyse 20 rokov, alebo myslís Cinu? No a čo s nou, tá je tisícky km od nás, a myslím že sem neprivedie svoj režim.....
@lepka No chcem byť milionár pretože žijem v kapitalizme, a chcem byť hore, chcem patriť k tej mensine čo sa má super, proste nemám na výber, žijem v kapitalizme, a musím hrať podla jeho pravidiel...
No ak by bola mžonosť, tak radsej komunizmus,a by sa vsetci mali dobre... ja nie som žaidny sebec, ale dnes v kapitalizme to nejde, takže dnes kludne budem ojebávať ludí o prachy, atd........ pretože kapitalizmus......... nedá sa pomáhať dnes
Len tak si zmyslia a bude socializmus nie ?..Čo sa dofetovali ? ..Kokot im do huby, ja si žijem svoj systém. Na ich prácu a byt zadarmo jebem zvysoka. .... ! ..
vyjadrovat sa na temu nebudem, ale mas v mojich ociach male bezvyznamne plus za to ze na rozdiel od kopy ludi co si vobec hubu otvaraju ohladom socializmu (podla nich komunizmu) ty aspon vies ze sme tu mali socializmus a nie komunizmus
To zamestnanie by mohlo byť zaujímavé- hlavne to odstránenie veľkých rozdielov vo výplatách. Ak by sme mali všetci rovnakú výplatu, každý by robil to, čo ho naozaj bude baviť a nešiel by niekde inde len pre peniaze.
@hadimistr ja hovorím o tom, že socializmus je rovnomerne rozdelená chudoba a radšej by si sa šiel dať liečiť napríklad do Rakúska, Švajčiarska, USA, než napríklad na Kubu, alebo so Severnej Kórey.
@18 Predstav si, že celý život poctivo makáš, aby si nadobudol nejaký majetok. Rozbehneš podnikanie, darí sa ti, všetko je fajn a príde režim, ktorý ťa o tvoje blaho pripraví. Podľa profilu máš nejakých 15rokov riadne ani nevieš o čom komunizmus, socializmus bol. Vychádzaš z nejakých laických rozprávok starých babiek a nihilistov, ktorým nikdy nič dobré nebude - pretože nechcú. Rovnako ako by si mal aj viac rokov, nič na tom nemení. Vzdelaný človek, ktorý sa snaží v živote niečo dokázať a žil v tej dobe ti na rovinu hneď povie, že teraz sa žije lepšie, teraz má človek viac možností, lenže tu ľudia nie sú naučení snažiť sa byť najlepšími, lebo kam ich v bývalom režime posadili tam zostali bez akejkoľvek námahy. Niekto mal dobré vzťahy a po známosti sa dostal hocikam - áno, tak je to aj dnes, lenže dnes, ak sa ti nepáči máš možnosť odísť, zmeniť to...to že tu nie je práca je ďalšia hlúposť.
Je najväčšie zlo prahnúť po niečom čo ti nepatrí. Znárodnenie bola najväčšia krádež aká sa tu kedy udiala. Všetko podstatné povedala v @37. Inak všade na svete kde sa začal budovať komunizmus to dopadlo rovnako. Úpadok. A my sme to zažili na vlastnej koži tak to by bola strašná hlúposť sa k tomu vracať.
@zajkousko to by som bol veľmi rád Rusom je od 91-ho krivdene a doprajem im úspech, nadvládu atď.... Číňanov sa síce bojím, ze sem namiesto hranoliek dovedu cervy atď, ale budem rád..
A ty odkiaľ vieš co sa na východe chysta?
ludom co na sebe nepracuju by sa zilo lepsie. my sme v podstate dost lenivy narod. v jednej firme cely zivot robit to iste, neviem ci by mi to stacilo. ale kazdy je iny a ja za seba hovorim, ze nie. a na ziadne referendum by som aj tak nesiel
neznarodnit...co je statne to dobre, nefunguje...skolstvo, zdravotnictvo, zeleznice, mhdcky...a aj ostatne veci su nanic, kto dostane veci zadarmo, nema dovod sa snazit
vojna, šak nečítAš A NESLEDUJEš VýVOJ čO SA DEJE V RUSKU A AKO číNA SKUPUJE VšETKO ZLATO SVETA, LEN PRETO ABY ZNIčILA USA A žE NA UKRAJINE JE MOBILIZáCIA MUžOV OD 20 DO 40 ROKOV...TO LEN V PRIPRAVOVANEJ VOJNE SA MôžE STAť...
@zajkousko a co bi si zrobil ty ako kebz si bol najvyšší veliteľ armády a nejaka krajna by si pchala posadky pri tvojich hraniciach co bz si urobil keby niekto stielal rakety na tvoje uzemie...nastáva otázka kto provokuje vojnu
a tebe asi straší vo veži, tak ja sa tu pyromaniaka snažím presviedčať, že je treba vyjednávať a nie bojovať a prelievať krv a ty mi tu pinduješ khokhotiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
vyhodili ju z práce len preto že chodila do kostola a sledovala ju štb,....
komunizmus je zlo, ktoré prichádza aj teraz z východu....
Toto su proste choré hlavy, nemám čo povedať na to, ja nechápem, Slováci proste potrebuju sa mať zle a nadávať na vsetko, ak by sa náááhodou mali lepsie, tak to by radsej skapali.................
Vsak vasa volba
nooooope.
Ty chceš byť milionár či čo si to tu minule mal za kšefty a potom zahlasuješ,že chceš žiť v komunizme
lol
mal by si radsej pracovat na sebazdokonalovani, ako na citani a uvahach o takychto sprostostiach o ktorych nemas ani tusenie
No ak by bola mžonosť, tak radsej komunizmus,a by sa vsetci mali dobre... ja nie som žaidny sebec, ale dnes v kapitalizme to nejde, takže dnes kludne budem ojebávať ludí o prachy, atd........ pretože kapitalizmus......... nedá sa pomáhať dnes
Nastuduj si čosi o NSA, zistís, že zato že ti to nepovedia, to neznamená, že ťa nesleduju este viac...
lebo bežného Slováka - o to viac birdzáka - NSA sleduje 100%-ne!
a ostatní, až sa vám začne triasť pod riťou, to bude znak toho, že nás rusy a čína napadla...
a čo nevidieť to tu bude...
vy nemáte ani šajnu čo sa na východe pripravuje...
ty si už aka múdra, tak starí ľudia už nič nechcú, podľa teba seru na všetko...
keby nebolo starých, nebola by si ani ty, čo tu mudrlantuješ
to nééé toto
@warhawk tvoje argumentačné schopnosti by si neuplatnil ani v teleshopingu s bambusovými ponožkami a kaspulami s rybím tukom
A ty odkiaľ vieš co sa na východe chysta?
vojna, šak nečítAš A NESLEDUJEš VýVOJ čO SA DEJE V RUSKU A AKO číNA SKUPUJE VšETKO ZLATO SVETA, LEN PRETO ABY ZNIčILA USA A žE NA UKRAJINE JE MOBILIZáCIA MUžOV OD 20 DO 40 ROKOV...TO LEN V PRIPRAVOVANEJ VOJNE SA MôžE STAť...
vzdal by som, ale krv by som neprelieval určite
tak nech ten vovjvodca, ide s prepáčenim do riti odtiaľ a nech necha jednať druhých schopných ľudí čo vedia vyjadnávať...
zabíjať a prelievať krv dokáže bars jaky kkot čo ma 3 roky vychodenej základky....
ono to nie je také jednoduché bro ako si myslíš,nikto dneska nepôjde len tak do otvorenej vojny tak tu nestraš každý deň s tým
a tebe asi straší vo veži, tak ja sa tu pyromaniaka snažím presviedčať, že je treba vyjednávať a nie bojovať a prelievať krv a ty mi tu pinduješ khokhotiny
S tým súhlasím tiež nemám rád násilie ale ty tu každý den vykrikuješ že bude vojna a argumentuje to kktinami
ano bude, kvôli debilom, ktorým je to jedno a chcú za každu cenu ovládnuť svet....
ty si len môžeš želať, aby si nerukoval do vojny