keby som mohol, tak by som isiel. najviac nechapem ludi, ktori vzdy nadavaju na politikov, ked sposobia nehodu, odmietnu fukat a kazdy na nich nadava, a ked maju ludia moznost to zmenit, tak rozpravaju, aka je to somarina a ze nepride vela ludi, tak naco ist... ked nebude nad 50percentna ucast, slovensko vyhodilo len tak 7milionov a mozu za to ti blbi ludia, co nepojdu...
v prvom rade je to jedna velka zbytocnost... zbytocne vyhodenych 7mil eur, pretoze vysledok uz aj tak nikoho nezaujima, kedze otazky zahrnute v referende sa uz davno dostali do programu novej vlady... cely ten napad s referendom bol len dalsi bod predvolebnej kampane SAS, nic viac. Prakticky jedine, co toto referendum prinesie, je az prieskum, ci ludia suhlasia alebo nesuhlasia s konanim koalicie... super... a pre jeden debilny prieskum sa mam niekam trepat? pff...
najskor asi nejdem, kedze pokladam tie otazky referenda za uplne nezmyselne a zbytocne.. ludi trapia podstatne dolezitejsie veci a nie to ci mame v parlamente 150 alebo 100 poslancov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A tí čo nejdú a môžu, nech mi vylížu riť a nikdy nič nepovedia na politiku !
Debili.