Ja určite pôjdem, ale myslím, že nás pôjde max.30-40% takže referendum bude neplatné.
Takto to totiž vyzerá v praxi! Všetci voliči volajú po zrušení imunity poslancov a keď príde, aby o tom rozhodli, nezúčastnia sa. Typická slovenská realita! Smeráci nepôjdu z nejakej urazeneckej roztopaše a voličom vládnucich strán zas tá imunita svojich volených poslancov toľko nevadila, lebo bordel robili a zneužívali ju hlavne poslanci SMERU, SNS a HZDS.
Asi sa to malo riešiť iným spôsobom ako referendom, ale keď to v parlamente neprejde, čo sa dá robiť?
pôjdem a donútim aj rodičov - tí sú presne takí, akých aj @stage opisuje - nadávajú na imunitu, ale keď je možnosť to zmeniť, tak sa budú vykrúcať... proste Slovač
ale som im už povedala, že tých pár krokov k urnám prejdú a keď nie, tak ich pre mňa-za mňa aj do auta naložím a fičíme
@opinko no, nechcel som byť až príliš skeptický a ľudí svojim odhadom odradiť. A naivní boli aj tí, čo volili SMER a mysleli, že ich z biedy vytrhne! tak prečo nemôžem byť teraz ja?
@mirkova takýto prístup sa cení. sú veci, ktoré v živote musíme urobiť z princípu, aj keď sa nám nechce a najradšej by sme si svoju lenivosť nejak logicky zdôvodnili. Ale toto fakt nezaberie viac ako pol hodiny.
inak úplný súhlas s @7@stage , veľmi pekne povedané... proste naša slovač - načo niečo robiť, keď sa dá aj sedieť na riti a neustále na všetko nadávať ?
ideme sa vyhovárat na pocasie? jezkovi, ked bude prsat, tak sa bojime, ze sa rozsypeme. nepoviem, ze je hnusna burka, víchrica alebo by nebodaj uz prisli velké tromby. je pravda, ze ked mame moznost nieco spravit v politickom zivote, tak tým menej sme ochotni prejst aj tych 5minút do volebnej miestnosti. jeden clovek ide, druhý ostáva, treti ide, stvrtý ostáva na gauči, lebo tam iste napomaha. preco zabudame na to, ze máme istú moc vo svojich rukách? keby si tovacsina uvedomila, bolo by to skvele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Takto to totiž vyzerá v praxi! Všetci voliči volajú po zrušení imunity poslancov a keď príde, aby o tom rozhodli, nezúčastnia sa. Typická slovenská realita! Smeráci nepôjdu z nejakej urazeneckej roztopaše a voličom vládnucich strán zas tá imunita svojich volených poslancov toľko nevadila, lebo bordel robili a zneužívali ju hlavne poslanci SMERU, SNS a HZDS.
Asi sa to malo riešiť iným spôsobom ako referendom, ale keď to v parlamente neprejde, čo sa dá robiť?
ale som im už povedala, že tých pár krokov k urnám prejdú a keď nie, tak ich pre mňa-za mňa aj do auta naložím a fičíme
@mirkova takýto prístup sa cení. sú veci, ktoré v živote musíme urobiť z princípu, aj keď sa nám nechce a najradšej by sme si svoju lenivosť nejak logicky zdôvodnili. Ale toto fakt nezaberie viac ako pol hodiny.
inak úplný súhlas s @7 @stage , veľmi pekne povedané... proste naša slovač - načo niečo robiť, keď sa dá aj sedieť na riti a neustále na všetko nadávať ?
a k teme, ak mi do toho nic nedojde, tak pojdem