Sem si vedomí , že táto téma tu už určite bola, ale nejak sem nikedy nestihel konkretne zaregistrovat. Takže otázka, čeho sa týka vúbec to referendum? jaké sú tam otázky ? zúčastníte sa ? Díky moc
je referendum o tom ci umoznit trolom a ludom co nevedia googlit adopciu dietata a tak...urcite by som im to odoprel, aj manzelstvo... aj pripojenie na internet...
Toto sú otázky, ktoré sa objavia v chystanom referende:
1. Súhlasíte s tým, aby sa manželstvom nemohlo nazývať žiadne iné spolužitie osôb okrem zväzku medzi jedným mužom a jednou ženou?
2. Súhlasíte s tým, aby párom alebo skupinám osôb rovnakého pohlavia nebolo umožnené osvojenie (adopcia) detí a ich následná výchova?
3. Súhlasíte s tým, aby školy nemohli vyžadovat účasť detí na vyučovaní v oblasti sexuálneho správania či eutanázie, ak ich rodičia alebo deti samé nesúhlasia s obsahom vyučovania?
Týmto referendom sa nič nezmení či už bude platné alebo nie - čiže 6,8 milióna eur, ktoré sú vynaložené naň sú v podstate do vzduchu vyhodené peniaze. Referenda sa nezúčastním pretože ak je niečo zbytočné tak tomu nevenujem pozornosť. Na Slovensku sú pálčivejšie témy, ktoré by sa mali rozoberať a riešiť a nie to či sa dvaja chlapi alebo baby "registrujú" a či deti budú mať v školách sexuálnu výchovu (ktorá podľa mňa nie je na škodu). Manželstvo je tak či onak zo zákona pomenované ako zväzok medzi mužom a ženou - a nikto sa to nepokúša spochybniť. K adopciám detí homosexuálmi mám názor asi taký, že žijeme tu na Slovensku 50 rokov pozadu - myslím si, že väčšina samotných homosexuálov by adopciu zatiaľ veľmi nezvažovalo a táto téma bude aktuálna tak o spomínaných 50 rokov. Pekný deň všetkým
3x áno a komu sa nepáči tiež má možnosť prísť na referendum a dať 3x nie veď máme demokraciu.. Alebo je tu strach s toho že väčšina si dá svoje 3x áno? A demokracia už nebude presne podľa vaších predstav pravdoláskari a diletanti? Preto antikampane proti referendu?
To tak ako v voľbami, príde možno dvadsať percent ľudí a ty čo čo to podpisovali a to je všetko. A načo tam ísť, veď čo mňa do toho, či sa dvaja homoši vezmu, je to ich vec, ja otom ani nedieť nemusím.
@suzanne11 "Přátele! Pravda a láska musí zvýtězit nad lži a nenávisti!"
Vaclav Havel
Z toho je odvodené pravdoláskar. Pravdoláskari alebo inak povedané Havloidi to sú fanatikcý demokrati.. Medzi takých patria treťosektoroví aktivisti a takzvaní hejtéri falošne sa považujúc za voľnomyšlienkárov. Výraz pravdoláskar často používa Oskar Dobrovodsky na tých ktorý ho atakujú aj napriek tomu že im je jasné akých susedov má.. Pravdoláskar môže byť ako som už spomenul fanatický demokrat alebo hejterský pseudohumanista ktorý máva plnú hubu tolerancie ale okamžite ako niekto si dovoli v jeho prítomnosti vyjadriť svoj vlastný a jeho presvedčeniu opačný názor okamžite sa stáva agresívny a extrémne netolerantný.. Do pravdoláskarských skupin okrem bežných fanatikov patria aj administrátory ako sú mimovládné inštitúcie a televízie. Veď si vezmi kto vlastne atakuje vkuse referendum. Internet je plný tých akože demokratických kampani proti referendu.. Televízie odmietajú odvysielať spoty aliancie čo vlastne porušovanie demokratických princípov.. Ich odvôvodnenie často znie "Spot o referende za rodinu by nemal byť odvysielaný pretože sa jedná o vnucovanie názoru ohľadne referenda." na takú kravinu im už môže skočiť iba ďalší dutý divák alebo ďalší sfanatizovaný pravdoláskar. Ak je pre naše televízie odvysielanie takéhoto spotu manipulácia čo sú potom volebné kampane ktoré si potom dvoľujú vždy počas volieb vysielať? Skutočnosť prečo to TV Markíza a RTVS odmietli odvysielať je tá že sú si vedomí všeobecného názoru väčšiny ktorý sa nehodí práve že tomu jednému vládnucému percentu tých pár pomýleným pravdoláskarom a iným fanatickým akože demokratom a snažia sa čo najviac zamedziť prístup k informáciam obyvateľstvu pred nadchádzajúcim referendom.. Skrátka Zmariť demokratické referendum a zaistiť nízku účasť...
A preto sa pýtam tých akože tolerantných humanistických ľudomilov je podľa vás toto demokracia ak máte plnú hubu slobody a tolerancie?!! Ak áno hanba vám znížili ste sa presne na úroveň nacistov
Pravdoláskar môže byť ako som už spomenul fanatický demokrat alebo hejterský pseudohumanista ktorý máva plnú hubu tolerancie ale okamžite ako niekto si dovoli v jeho prítomnosti vyjadriť svoj vlastný a jeho presvedčeniu opačný názor okamžite sa stáva agresívny a extrémne netolerantný..
tak toto si vychytal
a na tie médiá - ja mám presne taký istý názor, presne tak to je
@suzanne11 A vieš prečo ešte televízie mohli odmietnuť odvysielať spot? To je v podstate infomračné embargo na občana odmietajú nás informovať.. Aby neprešiel väčšinový názor...
s tym inf. embargom to moze byt pravda moja mama
vedela že bude nej. referendum o rodine ale vobec nevedela co sa tam bude riešit ked som zacala o tom debatu , a to pozera dost TV a nepozeram vobec TV a viem čo sa tam bude riešiť
@suzanne11 Mňa sa kolegovia pýtajú info o referende som ich niektorých presvedčil aby išli hlasovať ale je vidno že slovák nemá s referendom skúsenosti.... Lebo sa ma pýtajú také hovadiny že ako bude prebiehať kde to bude prebiehať a kedy. No dostalo ma to ako a kde.. Tak furt každému som odpovedal že v jeho volebnom okruhu.. A opakovane každému osobitne až ma debili už sami splietli a začal som sa obávať že či vôbec referendum prebieha ako voľby že navštíviš svoj volebný obvod a tam odhlasuješ...
Suhlasim s referendom a dufam,ze zvitazi zdravi rozum.Je proti zdravemu rozumu aby mali homosi take prava,ako normalne manzelstvo a nie aby este aj mohli vychovavat deti.Zdrava rodina je zaklad spolocnosti.Tak to vzdycky bolo aj bude.
„Srať na nich“? Sú aj iné možnosti - Úspešné organizovanie sa s homofóbnymi kolegami
Referendum „za rodinu“ urobilo z homosexuality tému diskusií s našimi kolegami a kolegyňami, rodičmi, deťmi či známymi. Zväz Priama akcia odmieta postoje, ktoré vedú k nerovnému postaveniu ľudí na základe rasy, pohlavia či sexuálnej orientácie. To však neznamená, že podľa nás predsudky zo dňa na deň zázračne zmiznú. Na každého z nás sa od detstva nalepili prvky homofóbie, sexizmu či rasizmu. Zbaviť sa ich však dá a skúsenosť odborového organizátora zväzu IWW v USA je dobrým príkladom ako na to v praxi. Colt Thundercat opisuje, ako si poradil s nepríjemnou situáciou na pracovisku a navyše posilnil súdržnosť dovtedy homofóbnych kolegov proti šéfom. » www.priamaakcia.sk/-Srat-na-nich-S...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
1. Súhlasíte s tým, aby sa manželstvom nemohlo nazývať žiadne iné spolužitie osôb okrem zväzku medzi jedným mužom a jednou ženou?
2. Súhlasíte s tým, aby párom alebo skupinám osôb rovnakého pohlavia nebolo umožnené osvojenie (adopcia) detí a ich následná výchova?
3. Súhlasíte s tým, aby školy nemohli vyžadovat účasť detí na vyučovaní v oblasti sexuálneho správania či eutanázie, ak ich rodičia alebo deti samé nesúhlasia s obsahom vyučovania?
Týmto referendom sa nič nezmení či už bude platné alebo nie - čiže 6,8 milióna eur, ktoré sú vynaložené naň sú v podstate do vzduchu vyhodené peniaze. Referenda sa nezúčastním pretože ak je niečo zbytočné tak tomu nevenujem pozornosť. Na Slovensku sú pálčivejšie témy, ktoré by sa mali rozoberať a riešiť a nie to či sa dvaja chlapi alebo baby "registrujú" a či deti budú mať v školách sexuálnu výchovu (ktorá podľa mňa nie je na škodu). Manželstvo je tak či onak zo zákona pomenované ako zväzok medzi mužom a ženou - a nikto sa to nepokúša spochybniť. K adopciám detí homosexuálmi mám názor asi taký, že žijeme tu na Slovensku 50 rokov pozadu - myslím si, že väčšina samotných homosexuálov by adopciu zatiaľ veľmi nezvažovalo a táto téma bude aktuálna tak o spomínaných 50 rokov. Pekný deň všetkým
a bude nás strašne veľa
mam rovnaky nazor
kto sú pravdoláskari?
Vaclav Havel
Z toho je odvodené pravdoláskar. Pravdoláskari alebo inak povedané Havloidi to sú fanatikcý demokrati.. Medzi takých patria treťosektoroví aktivisti a takzvaní hejtéri falošne sa považujúc za voľnomyšlienkárov. Výraz pravdoláskar často používa Oskar Dobrovodsky na tých ktorý ho atakujú aj napriek tomu že im je jasné akých susedov má.. Pravdoláskar môže byť ako som už spomenul fanatický demokrat alebo hejterský pseudohumanista ktorý máva plnú hubu tolerancie ale okamžite ako niekto si dovoli v jeho prítomnosti vyjadriť svoj vlastný a jeho presvedčeniu opačný názor okamžite sa stáva agresívny a extrémne netolerantný.. Do pravdoláskarských skupin okrem bežných fanatikov patria aj administrátory ako sú mimovládné inštitúcie a televízie. Veď si vezmi kto vlastne atakuje vkuse referendum. Internet je plný tých akože demokratických kampani proti referendu.. Televízie odmietajú odvysielať spoty aliancie čo vlastne porušovanie demokratických princípov.. Ich odvôvodnenie často znie "Spot o referende za rodinu by nemal byť odvysielaný pretože sa jedná o vnucovanie názoru ohľadne referenda." na takú kravinu im už môže skočiť iba ďalší dutý divák alebo ďalší sfanatizovaný pravdoláskar. Ak je pre naše televízie odvysielanie takéhoto spotu manipulácia čo sú potom volebné kampane ktoré si potom dvoľujú vždy počas volieb vysielať? Skutočnosť prečo to TV Markíza a RTVS odmietli odvysielať je tá že sú si vedomí všeobecného názoru väčšiny ktorý sa nehodí práve že tomu jednému vládnucému percentu tých pár pomýleným pravdoláskarom a iným fanatickým akože demokratom a snažia sa čo najviac zamedziť prístup k informáciam obyvateľstvu pred nadchádzajúcim referendom.. Skrátka Zmariť demokratické referendum a zaistiť nízku účasť...
A preto sa pýtam tých akože tolerantných humanistických ľudomilov je podľa vás toto demokracia ak máte plnú hubu slobody a tolerancie?!! Ak áno hanba vám znížili ste sa presne na úroveň nacistov
Pravdoláskar môže byť ako som už spomenul fanatický demokrat alebo hejterský pseudohumanista ktorý máva plnú hubu tolerancie ale okamžite ako niekto si dovoli v jeho prítomnosti vyjadriť svoj vlastný a jeho presvedčeniu opačný názor okamžite sa stáva agresívny a extrémne netolerantný..
tak toto si vychytal
a na tie médiá - ja mám presne taký istý názor, presne tak to je
ide aj o dôsledky pre spoločnosť
ok budem sa snazit
s tym inf. embargom to moze byt pravda moja mama
vedela že bude nej. referendum o rodine ale vobec nevedela co sa tam bude riešit ked som zacala o tom debatu , a to pozera dost TV a nepozeram vobec TV a viem čo sa tam bude riešiť
a kde inde by to malo prebiehat ?
Referendum „za rodinu“ urobilo z homosexuality tému diskusií s našimi kolegami a kolegyňami, rodičmi, deťmi či známymi. Zväz Priama akcia odmieta postoje, ktoré vedú k nerovnému postaveniu ľudí na základe rasy, pohlavia či sexuálnej orientácie. To však neznamená, že podľa nás predsudky zo dňa na deň zázračne zmiznú. Na každého z nás sa od detstva nalepili prvky homofóbie, sexizmu či rasizmu. Zbaviť sa ich však dá a skúsenosť odborového organizátora zväzu IWW v USA je dobrým príkladom ako na to v praxi. Colt Thundercat opisuje, ako si poradil s nepríjemnou situáciou na pracovisku a navyše posilnil súdržnosť dovtedy homofóbnych kolegov proti šéfom.
» www.priamaakcia.sk/-Srat-na-nich-S...