100 krat nic sak ste poculi ze to o nicom nerozhoduje to je vlastne len taka anketa na ktorej sa prejebalo 6 a pol melona eur a niekto zas pekne zarobil
nech uz ide s tym kazdy niekam, kks skoro som zmeskala dnes vlak lebo ma na stanici po kazdom piatom kroku zastavil nejaky jebo s letacikom a nabadal ma nech sa zucastnim
omg
páči sa mi ako ľudia reagujú na sexuálnu výchovu.. a vseobecne na slovo sex keby sa ten predmet volal nauka o medziludskych vztahoch tak je tludom jedno aj keby sa učili ako sa používa butplug... o homosexualoch ani neidem hovorit.. manzelstva uzatvarat by mohli ale naco? jediny dovod k tomu snad maju taky, aby si ootom mohli adoptovať deti.. no a štatistiky o tom čo vyrastá z detí vychovávanými gejmi hovoria za všetko..
@antifunebracka hanba? neubudlo z nás, nebolelo to, trvalo to pár sekúnd tak o čom tu teraz trepeš? práve na vašom mieste by som sa hanbila....gratulujem tvoje decko si v MŠ bude môcť vybrať, či chce byť muž, alebo žena bez ohľadu na to, čím sa narodilo ...to je podľa mňa hanba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
?
omg