Ahojte,
mám za úlohu napísať reflexiu z koncertu. Ako by ste ju napísali vy? Čo by podľa vás mala taká reflexia obsahovať? Nemám hudobné vzdelanie a preto neviem, či treba písať aj o nejakých technických záležitostiach typu "v tejto skladbe bola použitá
ved opis priebeh koncertu, od tvojho prichodu, hladania naj miesta, strkanice ludi, prijemne pokecanie s nahodnym okoloiducim, zaciatok priebeh, proste pocity, udalosti.
proste to porozpravaj. tak ako nejakemu kamosovi.
a na zaver vtipna bodka samozrejne
taakto by som to spraveu ja a viem, ze by to nebolo zle
a daj to do blogu aj.
@mygate hej, mala som v pláne z toho spraviť viac menej poviedku len som si nebola istá, či by to bolo ok, na VŠ majú ľudia pocit, že ovládame telepatiu a potrebné informácie poprípade to, ako si to oni predstavujú, si vycucám z prsta a nie neštudujem, mám teóriu hudby vrámci estetiky
@method mám, ale ľudzé na birdzi sú lepšejší na rady
@mygate noooo fesťak mali sme v ponuke koncerty z filharmonie a potom pár komorných koncertov vážnej hudby idem na recitál nejakej ukrajinskej klaviristky
@mygate ale čo, bude sranda a ja si rada rozšírim rozhľad, keďže neviem hrať na žiaden hudobný nástroj, akékoľvek rozozvučanie týchto nástrojov vo mne vzbudzuje obdiv a pátos a klavír sa dobre počúva.
my napr po jednom seminári každý týždeň píšeme reflexiu a aj keď mi je jasné, že iné je písanie takej reflexie ako z koncertu, tiež záleží, čo študuješ... Ak to má dočinenia s hudbou, možno by nebolo odveci spomenúť aj nejaké tie technické veci (ale fakt len spomenúť, keďže to asi nemá byť kritika alebočo ), no v reflexii (myslím) ide primárne o Tvoje pocity, zážitky, proste reflektovanie. Čo si prežívala počas koncertu, možno čo si od neho očakávala (a či to bolo splnené málo/akurát/ešte viac), a aké máš pocity po ňom, také doznievanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
proste to porozpravaj. tak ako nejakemu kamosovi.
a na zaver vtipna bodka samozrejne
taakto by som to spraveu ja a viem, ze by to nebolo zle
a daj to do blogu aj.
@method mám, ale ľudzé na birdzi sú lepšejší na rady
(alebo aj z festaku)
a
» www.birdz.sk/webka/hellium/b...