Podstupil niekto z vas alebo z vašho okolia regres? Ake ste mali z toho pocity, co vsetko to vo vas zmenilo, za akym ucelom ste tam isli, podte do mna z odpovedami..Ďíík
@agatik Každy moj myšlienkovy pochod vložim do uchylky, nehladaj za tym nic viac no a povedz co najviac o tom.. Ja by som do toho isla vo viere, ze mi pomozu sa vyrovnat so zauzivanymi vzorcami este z detstva, ktore mi komplikuju zivot.. Uvedomujem si ich, lenze neviem s tym pracovat odputat sa od toho, cize stale som na tom rovnako.
@zajacik26 tak to by sa možno hodilo aj mne...ale nebojíš sa, že ti to zmení osobnosť? Každá bytosť je jedinečná a neviem určite či by som do toho išiel......
@spisovatel rozpravala som sa s Hiraxom chvilku, ktory to tiez samozrejme podstupil, a vravel ze sa to robi v nejakom polospanku, si pri vedomi.. pytala som sa ho ci sa z toho clovek moze zblaznit a povedal ze urcite nie, len netreba nad tym prilis rozmyslat potom...
Na interenete som citala rozne fora vraj je to len vyplod tvojej mysle, dalsia videla svoje predchadzajuce inkarnacie, tak neviem co si z toho môžem vziat. Ale svokrička bola na Rush terapii a tiez bojovala s nejakym blokom, a ze ju zhypnotzovali alebo nieco a sa jej vyjavil zazitok z detsva odkial pramenil jej komplex a ze sa s tym vyrovnala a zabralo
@zajacik26 lenže čo ak to zafunguje opačne...a budeš mať návody aj z minulých inkarnácií? Vieš nemusí mať každý také šťastie ako tvoja svokrička...
Ale tak ak máš odvahu...Ozaj neviem či by som do toho išiel...?
No ono to funguje presne na tom princípe, že vyhľadáš, kde tvoj problém pramení a tým sa odblokuješ. Keď som tam šla, čakala som nejakú hypnózu, alebo niečo, ale bolo to iba také upokojenie tela a duše a bola som pri vedomí, napríklad som počula na ulici psa, čo si myslím, že pri hypnóze by sa nestalo. myslím, že ti to nemôže nijakým spôsobom uškodiť
@spisovatel myslim si ze ak im tam nadiktujes co ti tiazi zivot tak ti pomozu v tom smere a neuvedu ta do hypnozy kde zbadas svoju inkarnaciu, nejakeho carodeja haha
@agatik akoze oni ta nejakymi otazkami usmernia presne tam a ty vlastne zistis ze aha odtialto prameni moj komplex? a potom uz je na tebe ako sa s tym vyrovnas alebo ti pomozu ako sa s tym vysporiadat a zmenit to v sebe
to nie je tak, že by ti kládli presné otázky, konkrétne na tú vec, to sú otázky, na ktoré odpovedá skôr tvoje podvedomie ako tvoja pamäť. ja som napríklad odpovedala na otázky typu: Si vo výťahu a môžeš stlačiť ktorékoľvek tlačítko, na aké poschodie pôjdeš?
@spisovatel kazdy ma ,,nadprirozene schopnosti" lenze tato materialsticka spolocnost nam pekne uzatvara mysel a stracame svoju prirodzenost.. cekni si nejake videa od Teal Scott, vela ich je prelozenych s titulkami na youtube
@spisovatel ja som si riešila strach z výšok a zo včiel. No, prišla som na to, ako to vzniklo, a ak sa ešte možno trochu obávam (tých včiel hlavne), určite to je menej teraz, ja som mala pred tým aj také stavy, že som sa nezmohla od strachu na slovo, teraz je to len taký prirodzený rešpekt ... A to poschodie si už fakt nepamätám, iba to, ako to tam vyzeralo
@agatik a čo ak viem, ako to vzniklo? Takže z toho vyplýva, že ti toto pomôže len odhaliť pôvod ale nijako ti to nepomôže či sa mýlim? Tým, ktorí nepoznajú pôvod svojho strachu to trošku objasní celok ale nepomôže...
Regresnú terapiu by som chcel podstúpiť ale počul som také hlášky, že človek by sa mohol z toho zblázniť pretože tam vraj vystupuje do popredia naše podvedomie a práve to by mohlo mať pre človeka fatálne následky.
@zajacik26 Keď som bola malinké bábo, rozpučila som včelu rukou a odvtedy ma to prenasledovalo a vždy, keď som bola bosá, stúpila som na niečo bodavé posledné 4 roky už skúmam každý krok, keď som bosá
vtipne miesanie samanstva a psychologie... nech tomu dodam, nie je dnesna psychoterapia tiez len vyplodom materializmu? ved to nie je az taky zly biznis, kvantum utrapenych, nespokojnych ludi, ktorym mozno "liecit" roky, samozrejme nie zadarmo
@relativelysacastic urcite je to aj o biznise, ale to neznamena že odtial vyjdes s desiatkami receptov ako od psychiatra takze ak ti to jedno posedenie naozaj ma pomoct v zivote, lebo ak tomu prides na pricinu a vytrhnes to cele aj s korenom, why not
je to o uvedomení a priznaní si svojho vlastného problému. takže nakoniec si pomôžeš len ty sama. ostatne ako vždy.
ten terapeut ti len pomôže ten problém nájsť ak si ho potlačila niekam hlboko do podvedomia. choď do toho,skús to ak nevieš sama ako sa s tým vyrovnať a serie ťa to niečo
Ja by som bol veľmi rád ak by tu napísal niekto, kto si tým naozaj prešiel a komu to buď pomohlo alebo ešte lepšie komu to skôr ublížilo.
Smútok a strach sú oveľa silnejšie emócie a človek sa s nimi vysporadúva dosť obtiažne.
Ak sa človeku behom tej terapie vrátia spomienky na nejakú traumu, na ktorú zabudol tak čo?
Čo ak sa niečo domrví a ak sa človek napríklad niečoho bojí a chce sa toho zbaviť - čo ak bude mať po tej terapii z toho ešte väčší strach? nebodaj sa bude báť ešte niečoho iného, čoho sa dovtedy nebál?
Podľa mňa to je veľmi nebezpečné.
@spisovatel Regresnú terapiu by som podstúpil mimo iného tak troška aj zo zvedavosti pretože je to vraj akoby vrátenie sa v čase cez podvedomie či už do prenatrálneho obdobia alebo rovno do minulých životov. Rád by som našiel odpovede na niektoré moje otázky, mimo iného napr. na to prečo sa mi v živote dejú také veci aké sa mi dejú pretože viem, že príčina toho všetkého nemusí pochádzať z môjho terajšieho života. Alebo práve naopak cez regres nahliadnuť do budúcnosti (možno až do budúceho života resp. životov)
@joker75 hmm...ja si nie som celkom istý či by som chcel poznať minulosť, o budúcnosti už vôbec nehovoriac. Jasné, že príčina nepochádza len z nášho bytia v tomto čase ale tak je na nás ako budeme zaobchádzať s tým, čo nám bolo dané. Čo ak by si náhodou dostal do vienka niečo zlé a tebe by sa to podarilo zlepšiť? Ale ak by si nahliadol do minulosti alebo budúcnosti tak by si to hne´d vzdal a ani by si sa o to nepokúsil. Najlepšie je nevedieť nič a nemať žiadne starosti
@spisovatel ono ta hypnoza nie je vraj az taka bezpecna aj preto, lebo ludom, ktori su nachylni na nejaku psychicku chorobu sa ta choroba moze po hypnoze prejavit, ale neviem ci je to uplna pravda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Na interenete som citala rozne fora vraj je to len vyplod tvojej mysle, dalsia videla svoje predchadzajuce inkarnacie, tak neviem co si z toho môžem vziat. Ale svokrička bola na Rush terapii a tiez bojovala s nejakym blokom, a ze ju zhypnotzovali alebo nieco a sa jej vyjavil zazitok z detsva odkial pramenil jej komplex a ze sa s tym vyrovnala a zabralo
Ale tak ak máš odvahu...Ozaj neviem či by som do toho išiel...?
ten terapeut ti len pomôže ten problém nájsť ak si ho potlačila niekam hlboko do podvedomia. choď do toho,skús to ak nevieš sama ako sa s tým vyrovnať a serie ťa to niečo
Smútok a strach sú oveľa silnejšie emócie a človek sa s nimi vysporadúva dosť obtiažne.
Ak sa človeku behom tej terapie vrátia spomienky na nejakú traumu, na ktorú zabudol tak čo?
Čo ak sa niečo domrví a ak sa človek napríklad niečoho bojí a chce sa toho zbaviť - čo ak bude mať po tej terapii z toho ešte väčší strach? nebodaj sa bude báť ešte niečoho iného, čoho sa dovtedy nebál?
Podľa mňa to je veľmi nebezpečné.