celkom aj hej len skoda, ze sa na to potom clovek nepamäta :/ ale teraz som citala jednu knihu a tam sa to spominalo a bolo to aj celkom dobre vysvetlene
@13 , hej dejavu , môže byť, ale môže to prichádzať aj v snoch , mojej spolužiačke sa často sníva sen kde stojí na moste a drží dve malé deti a pozerá sa ako bombardujú mesto, možno bola v minulom živote nejaká žena čo žila v druhej svetovej vojne, možno nie... v každom prípade ja na reinkarnáciu verím na 1000000%
neverim... ako to potom moze byt mozne ze je niekoho niecoho stale viac? chces povedat ze bakteria sa mozu reinkarnovat do ludi preto nas je teraz cez 6 miliard?
Reinkarnácia? Toto je najväčší blud, je to obrovské klamstvo na ľudí pretože ľudia budú žiť zle a keď zomrú pôjdu do pekla, ale oni si budú myslieť, že budú mať ešte veľa šance na dobrý život, ale šancu nedostanú ani jednu. Život máme len jeden. Reinkarnácia vyhovuje hlavne hriešnikom ktorí vedia, že keď zomrú za svoj zlý prežitý život pôjdu do pekla, ale niektorí radšej budú tvrdiť, že už nič po smrti nie je a tak si môžu robiť čo chcú, môžu si bezstarostne užívať bez následkov, ale ako sa zmýlili zistia až po svojej smrti.
ja na reinkarnaciu neverim...nemam pocit ze by som mala za sebou nejaky minuly zivot alebo take nieco...proste mi to nedava zmysel...ale to je kazdeho osobna vec, ci v to veri, alebo nie
ty tiez nemozes povedat ze reinkarnacia neexistuje.... no nepovedala som ze existuje... a nikto nevie ci zijeme len raz, preto treba ziť naplnoooo,ako sa len da a užívať si život. pretoze nevieme co bude potom... a ked sa reinkarnujem do nejakej húsenice...to by bolo mozno aj fajn, clovek by asi nemal tolko starosti ako ked je clovekom..
Popravde
Budhizmus je najmierumi!ovnejsie nabozenstvo na svete
A verim vec na reinkarnaciu ako ked nejaky jebo z lesa tvrdi ze cloveka nejaky dedo zlozil z hliny
Ja by som povedal že reinkarnacia je možná
A že jej môžu dosiahnuť len vyrovnaný ludia
A kdo ma čiste svodomie môže skončiť ako človek a kdo nečiste ako nejake zviera podradneho charakteru
Napriklad prasa nescem byt
Ale je pekne ze aspon nejaka strana tvrdi že ludia dostanú aj druhu sancu kludne viac krat
Osobne by sa mi pacilo prisť znova
A v lepšom stave samozrejme
Asi som moc dobry v minulom živote nebol no :-
Ale aspon je tu viera ze ak vam niekto zomrie stale žije
A ne že bud v pekle v retazach trpi či v neby modli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Budhizmus je najmierumi!ovnejsie nabozenstvo na svete
A verim vec na reinkarnaciu ako ked nejaky jebo z lesa tvrdi ze cloveka nejaky dedo zlozil z hliny
Ja by som povedal že reinkarnacia je možná
A že jej môžu dosiahnuť len vyrovnaný ludia
A kdo ma čiste svodomie môže skončiť ako človek a kdo nečiste ako nejake zviera podradneho charakteru
Napriklad prasa nescem byt
Ale je pekne ze aspon nejaka strana tvrdi že ludia dostanú aj druhu sancu kludne viac krat
Osobne by sa mi pacilo prisť znova
A v lepšom stave samozrejme
Asi som moc dobry v minulom živote nebol no :-
Ale aspon je tu viera ze ak vam niekto zomrie stale žije
A ne že bud v pekle v retazach trpi či v neby modli
Som debil