čaute, potreboval by som vedieť či máte niekto skusenosti s FB reklamov a ake su tam poplatky mimo reklamy (nemyslím PPC,CPM) ....pretože dnes som si chcel zaplatiť reklamu ale prečítal som si tuto vec: » www.facebook.com/help/1053737128...
@toxo síce máš pravdu, ale ja mám široke zameranie, takže mi to neuškodí...a takisto by potom mohlo pochybovať ďalších 500 000 inzerentov, ktorí chcu inzerovať na Google,Facebooku, Bing a neviem čom...jedine by mi to bolo naprd, keby som mal zacielenu reklamu pre dajme tomu 2000 ludi mesačne ...
Na reklamu vo FB sme vo firme dali 100€, prinieslo to lajky ale aktivita uzivatelov absolutne minimalne, cize peniaze vyhodene do smeti. Reklama na FB vdaka fake uctom, clickerom, auto-botom su absolutne neefektivne, nakolko FB ma zobrazovanie postov algoritmicky osetrene tak, aby si kupil vela reklamy ale efekt uz nevidis
@erjedna NIE NIE NIEEEEEE
nastalo nedorozumenie....ja nechcem LIKES! ......ja som vytvoril kampaň na normalnu reklamu tzn. že ak niekto na ňu klikne dostane sa na môj web...nejde o likes ani o nič podobne ,,,,
Ja len chcem vedieť ake su poplatky ak máš s tým skusenosti.... dik
@erjedna ja by som to najradšej spravil cez googleadwords, ale zmenili sa ich pravidlá a reklamu si tam môžu spraviť len Pravnicke osoby a niefyzicke, čiže ja som tým pádom vyšachovaný z hry....a platiť sprostredkovateľovy ďalších 100€ navyše nebudem nemám tolko peňazí.....
Tak som radšej zvolil FB....ale stále som sa nedozvedel ako to tam funguje, či sú tam nejaké poplatky alebo čo...myslím toto: » www.facebook.com/help/1053737128...
Áno, používajete všetci adblock, potom si nikto nebude kupovať reklamu hlavne boli Vám a firmy ako sú facebook, youtube google budú musieť nájsť inde peniaze. Kde ich nájdu? Samozrejme vo Vašich už reálnych peniazoch. Spoplatnia Vám facebook, na deň to bude 10 centov a bude postarané . Len preto, že Vám vadí, keď tam máte nejakú reklamu, od ktorej sa môžte hneď posunúť preč, alebo počkať 5 sekúnd na jej preskočenie
Pridas kartu (paypal) tusim aktivujes si reklamu potom to stahuje minimalne 10-20 eur - stiahne z karty, keby na karte neboli peniaze, tak ostane v minuse. A dalsie reklamy mozes mat az ked zaplatis predoslu reklamu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@toxo síce máš pravdu, ale ja mám široke zameranie, takže mi to neuškodí...a takisto by potom mohlo pochybovať ďalších 500 000 inzerentov, ktorí chcu inzerovať na Google,Facebooku, Bing a neviem čom...jedine by mi to bolo naprd, keby som mal zacielenu reklamu pre dajme tomu 2000 ludi mesačne ...
krasne vysvetlene, ako reklama funguje
Na reklamu vo FB sme vo firme dali 100€, prinieslo to lajky ale aktivita uzivatelov absolutne minimalne, cize peniaze vyhodene do smeti. Reklama na FB vdaka fake uctom, clickerom, auto-botom su absolutne neefektivne, nakolko FB ma zobrazovanie postov algoritmicky osetrene tak, aby si kupil vela reklamy ale efekt uz nevidis
nastalo nedorozumenie....ja nechcem LIKES! ......ja som vytvoril kampaň na normalnu reklamu tzn. že ak niekto na ňu klikne dostane sa na môj web...nejde o likes ani o nič podobne ,,,,
Ja len chcem vedieť ake su poplatky ak máš s tým skusenosti.... dik
Tak som radšej zvolil FB....ale stále som sa nedozvedel ako to tam funguje, či sú tam nejaké poplatky alebo čo...myslím toto: » www.facebook.com/help/1053737128...
...
ved halooo je tu niekto, kto mi pomôže? ....aspoň napíšte ako to prebieha.....dik za rady ...