Keď je reklama vo fóre chápem. Keď mi na hlavnej stránke vyhodí reklamu cez celý monitor a nejde trafiť krížik chápem. Ale prečo aj do webky nemala by aspoň tá ostať ako rýdzo užívateľský priestor? Čo si o tom myslíte?
áno, nestačí že má o tom každý druhý user stav, založme aj fórum!
ako už tomáš niekoľkokrát povedal, tomáš na umiestnenie a výber reklamy NEMÁ vplyv, a na birdzi sa nenachádza nikto z ľudí čo na to vplyv majú, takže sa s tým zmierte a dajte pokoj
Mňa to strašne najebalo keď som to uvidela na svojom profile.... Tiež si myslím že do fóra, nástenky, časáku- OK.... ale zajebávať tým profily užívateľov...... Birdz sa mení na obyčajnú sračku ktorá má pre istých ľudí vynášať
A nech mi nikto nehovorí, že tomáš na to nemá žiadny vplayv, predsa on toto vytvoril a keby chcel, kľudne mohol povedať, že nech to do profilov nedávajú.........
@tomas ako nehnevaj sa, polka vecí tu nefunguje, už ma hnevá, že v 2 prípadoch z 3 mi buď stránku nenájde alebo ju načítava extra dlho a mojím internetom to nie je,ale reklamy hádzať už aj do profilov? a nehovor, že ty s tým nič nezmôžeš
@miro016 veci tu meniť môže, aj keď o tom teraz môžeme polemizovať keďže sa tu okrem reklám nič nerobí, nič neopravuje, nič nerieši........ ale NEVERíM, že on s tým spraviť nič nemohol
@klaudiqaaa veci menit dokaze kazdy lepsi programator...neviem, ake prava ma tomas v birdzi, ale ked mu vedenie (alebo ktokolvek nadriadeny) povie: Pocuj, hod tam a tam tu a tu reklamu... co moze robit? ale je pravda, vela veci nefunguje...ale to si ziada cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
áno, nestačí že má o tom každý druhý user stav, založme aj fórum!
ako už tomáš niekoľkokrát povedal, tomáš na umiestnenie a výber reklamy NEMÁ vplyv, a na birdzi sa nenachádza nikto z ľudí čo na to vplyv majú, takže sa s tým zmierte a dajte pokoj
height: 0px !important;
width: 0px !important;
display: none !important;
}
mne toto pomohlo
a tam @8 - rýchle a jednoduché
ale ked uz tak, tak pre vsetkych chromych:
chrome.google.com/webstore/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom
klik na "Pridať do prehliadača Chrome"
A nech mi nikto nehovorí, že tomáš na to nemá žiadny vplayv, predsa on toto vytvoril a keby chcel, kľudne mohol povedať, že nech to do profilov nedávajú.........
» goo.gl/j5dmM...