ako ja neviem, ale to tu už vážne začína byť pekne o nervy! akože fájn, chceme aby portál zarábal, tak sem nahádžme reklamy. ešte sa to dalo zniesť, pokiaľ vyskakovala tá debilná reklama raz za čas. ale teraz vyskakuje, nech sa pohneľ kamkoľvek a ani nejd
ako ten slovnaft mi neprekáža, však ten nezavadzia(teda aspoň mne). ale ten drbnutý mobil, čo tu furt vyskakuje! toto fakt len totálny mentál môže dať a svoj portál!!!
v podmienkach tusim som daval ze sa musi dat kazda lietajuca vec zatvorit... najblizsi pracovny den sa v perexe spytam, ze ake su vlastne podmienky ktore oni dohaduju s inzerentami
@13 jasne že sa to dá dať do rpeč x-kom, ale to až potom, čo na to 5 sekúnd zbesilo klikáš, dostávaš arytmiu srdca a hulákaš! keby sa tá debilina aspoň neukazovala furt! tu nemôžeš v podstate nič teraz robiť, bos a to cez tú (s prepáčením) skurvenú reklamu nedá!!!
mne to az dnes zacalo prekazat,cely tyzden ci kolko som to nejak prezila. ten mobil mi dnes vyskocil asi 100krat,keby to slo aspon normalne vypnut, aby to uz viac nevyskakovalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
proste im nemozes povedat nech spravia nieco poriadne, alebo nech si to trcia do riti?
ci to ma na svedomi perex?
je to brutalne obmedzujuce..
a uz len koli tomuto by som si ten telefon v zivote nekupil