Jednoducho to nefunguje a nic viac. Netreba im rozpravat ako sa to stalo a preco je vyrobok v takom stave v akom je. Ako vybavia reklamaciu je uz na nich.
Ak je produkt posielany do servisu a nerobi servis priamo predajca. Mas 75% stastia. Predajca posiela svoj protokol k vyrobku a ten byva asi tiez taky odborny: "nefunguje to!".
Na druhej strane servis si v case krizy potrebuje zarobit. Takze pokial to nieje viditelne sposobene zakaznikom, uznaju ti to.
---
Ja som poslednu dobu vyhrabal vsetko co sa dalo a bolo zalozene a nefunkcne. (Vacsinou ak sa mi nieco pokazi tak si kupim nove.) Ale zreklamoval som vsetko a vracia sa mi vsetko vymenene alebo opravene. Dokonca aj hodinky. (Ked odisla baterka ostali v sufliku.) Som prisiel do predajni s kopou hodiniek a vymienali jedna radost. (Tam zalezi od poskytnutej zaruky, u niektorych znaciek davaju nepochopitelnu zaruku na bateriu 10rokov.)
hmm...chcel som vyskusat restore v najnovsom iTunes ale tam mi nieco zacalo stahovat tak som to zrusil...stiahol som si starsiu verziu, kde restore fungovalo bez akehokolvek stahovania...no ale:
The iPod "Marek" cannot be used because it requires iTunes version 7.6 or later. Go to www.itunes.com to download the latest version of iTunes.
@Jamal2 ked som to dobre pochopil tak narvy ipod do usb - chod do tento pocitac - klikni na prihlaseny ipod pravym a daj vlastnosti - tam nastroje - a hend prvy je scandisk alebo aj error checking - toto zapnes najprv das prebehnut bez toho aby bolo hocico zaskrtnute a ked ti nakonci vypise ze ma zariadenie nejake bad sektory atd tak zaskrtni a obe a nechaj to prebehnut ( moze to chvilu trvat) a tak by som tne ipod natvojom mieste este aj naformatoval
Proste chod tam ak si ho neobiednal a povec im ze nech sa nan kuknu a daj zarucny list. Ak ti ho sprovoznia tak ok. Ak nie tak povec ze nech ti ho vymenia a ak aj tak nie tak si vypitaj s5 peniaze. Pri tej poslednej volbe zvys hlas a snaz sa byt presvedcivy aby si s teba neurobili prcu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Národnú gardu na teba!
@2 da sa povedat ze sa mi iPod pokazil mojou vinou...funguje len je prazdny a neda sa donho nic nahadzat a vypisuje mi toto:
Windows - Corrupt File
The file or directory iPod_ControliTunesiTunesDB is corrupt
and unreadable. Please run the Chkdsk utility.
nevie niekto co s tym?
Ak je produkt posielany do servisu a nerobi servis priamo predajca. Mas 75% stastia. Predajca posiela svoj protokol k vyrobku a ten byva asi tiez taky odborny: "nefunguje to!".
Na druhej strane servis si v case krizy potrebuje zarobit. Takze pokial to nieje viditelne sposobene zakaznikom, uznaju ti to.
---
Ja som poslednu dobu vyhrabal vsetko co sa dalo a bolo zalozene a nefunkcne. (Vacsinou ak sa mi nieco pokazi tak si kupim nove.) Ale zreklamoval som vsetko a vracia sa mi vsetko vymenene alebo opravene. Dokonca aj hodinky. (Ked odisla baterka ostali v sufliku.) Som prisiel do predajni s kopou hodiniek a vymienali jedna radost. (Tam zalezi od poskytnutej zaruky, u niektorych znaciek davaju nepochopitelnu zaruku na bateriu 10rokov.)
@6 tiez ma to napadlo ale neviem kde to najst..
The iPod "Marek" cannot be used because it requires iTunes version 7.6 or later. Go to www.itunes.com to download the latest version of iTunes.
A tu poslednu som mal a neviem to s nou