Svokra varí v kuchyni guláš. Malý kocúr sa pritúli k jej nohe a mňaukaním si vyprosuje kúsok mäsa. „Vypadni!“ kričí naňho svokra a odkopne ho do kúta. Vzápätí prichádza zať z práce, posadí sa k stolu a svokra mu hovorí: „Uvarila som výborný guláš len pre teba,“ a naberie mu plný tanier. Skôr než začne jesť, pritúli sa k nemu kocúr a prosí o kúsok mäsa. Zať mu ho hodí so slovami: „Daj si, miláčik.“ Kocúrik mäso zhltne a vzápätí leží rozpleštený na zemi a nedýcha. Zať sa rozľútostí a zakričí na svokru: „Tak otráviť ste ma chceli, vy beštia!“ a vypáli jej facku. Kocúr pootvorí očko a pomyslí si: „To máš za to, ty sviňa lakomá!“
@rischo napísal si že ty budeš mať vo svojej diskusii milion.........tak čo teraz píšeš?!....ja mu tu dám taky obrázok, že to admin momente zruší........filip
@zajko30 zaji ocuvaj ma sem moj mily..opravim sa.nie v mojej..ale tejto..veirm mu..a mu pomozem ...no skus dat obrazok svojho ksichut naj to hned nam zrusia
@aguri500 že saboter, je to ta najkrajši obrázok @319 čo tu je v tomto fóre, aspoň baby budu s úsmevom na perách ľahšie zaspávať, ach, ach........filip
oo ja ze tu toho bude viac ale ked niekto pridava buzzerantske obrazky a kktinky tak sa nedivim ze to admin maze..kebyze ste sem namiesto toho dali nieco normalne ttak ma aspon 700 us...sak tolko tu toho zmazal admin.... @zajko30 jaa tu nespamujem tak co trepes prosimta ja som napisala par komentov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
756 komentov
a k teme:
@rischo napísal si že ty budeš mať vo svojej diskusii milion.........tak čo teraz píšeš?!....ja mu tu dám taky obrázok, že to admin momente zruší........filip
@rischo Bush či keho to je...čo tu ten hľadá? (ach)
na dobru noc
a tie trtkajuce kobyli tam nechal, fujky fuj............
..kvak..
..kvak..
zajtra sa budem kvalitne hanbiť za šyridsaťpostový monológ :/
z weheartit.com
@n nieco niekde kde tie masky niekto vyraba alebo predava alebo co
558...zatiaľ
Či?
ale tisíc dajme!