Ja som práve našiel tento remix jednej piesne od The World Alive a strašne ma to uchytilo - ale moja otázka znie či nepoznáte nejaký dobrý remix o ktorom by ste povedali že je podla vás lepši než originál
@1 úplne súhlasím... a najviac mi všetko remixové pokazil remix Nothing else matters ... metallica je kapela staršia ako ja a príde jeden posratý DJ, ktorý si zažíva svoj jeden rok slávy a všetko poserie
ja by som povedal ze niekedy original je taky dobry ze nepotrebuje remix, ale vo vacsine pripadov co sa tyka napr. electro house tak jednoznacne remixy byvaju lepsie remixy by mali spravit pesnicku viac energetickou tanecnejsou
hnusne nechutne vec secky remixy....teda secky remixy normalnych pesniciek....bracho raz pustal remix nrvany...skoro som sa rozplakal...nekdo zremxoval slize a aj kabat...fakt na grc...myslim ze keby kurt vedel co spravli s jeho pesnickou by ani nachvilku nelutoval ze sa odstrelil....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale za dnes mám nové tieto:
totok, mne sa to páči viac ako originál, také orientálne, médžikl
...a tak ďalej
tie dve naj