Toto auto sa mi veľmi pozdáva, ale Laguna má zlú povesť :/ ale vraj táto generácie je už podarená. Je toto dobrá motorizácia? Máte skúsenosť? Načo si dávať pozor pri kúpe?
Hmmm dvojka Laguna mala dobrý diesel, dokonca sa dával aj do nissanov - 2l maju dokonca reťaz miesto remeňa čo je veľké plus. Motor bol vždy OK horšie bolo to všetko okolo toho
bratu ale laguna sa už nevyraba, ja by som osobne do auta, ktorého výroba skončila nešiel určite.... určite.... nekupuj to. ak ti poradím brácho, teda ty mysliš poslednu generaciu laguny, kup si radšej škodu rapid... tá stojí ojazdená od šesť litrov, a sedíš v novom aute. alebo trojkovu oktaviu. tá tiež okolo šesť litrov stojí, a máš auto, ktoré vyzerá ako nové aj generačne, a bude dobré ešte hodne dlho. a stojí už teraz pár korún. ja osobne by som bral ojazdený nový superb, poprípade nové mondeo ojazdené. za nové by som nevycáloval také nekresťanské peniaze, to by sa mi nikdy nevrátilo. síce pri mojej robote za dva roky mám nazad aj pri novom superbe, ale nevidím to ekonomicky....
na nove si nepotrpím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
na nove si nepotrpím