Ľudia, veľmo prosím, neviete niekto, kde by som mohla zohnať nejakú renesančnú (alebo aj stredovekú) hudbu? Ale nie nejaké šmejdy. A tiež nie nejaký urevaný metal, či rock, i keď aj to môže byť, ale hlavne naozaj také renesančné. PROSÍÍÍÍM.
@3 No takých poznám pár, čo ja viem Stary Oľsa, hrajú nejaké bieloruské ľudovky, alebo také niečo, na stredoveko, potom Garmarna zas švédske, Corvus Corax sú samozrejme... A na Slovensku a v Česku je tiež dosť všelijakých, len ich treba náhaňať niekde po historických festoch, napr. Vrbovské Vŕby, ach jaj, tie ich texty... Ale tú renesanciu vôôbec neviem zohnať.
@skreco666 Musíš si ty stále myslieť, aký si strašne vtipný a dospelý?
@5 No veď to ma k tomu dostalo, že sme minule na estetike pozerali Šejkspíra in love a tam boli dva songy také, proste UUUUUU (už ich mimochodom mám ), ale už dávnejšie by som to chcela, ale teraz už som naozaj zúfalá.
@9@11 ale tam, nehadajte sa, 100 ľudí 100 chutí, nikto vás nenúti počúvať niečo čo nechcete.
@7 nehodila by si mi sem prosím názov tých piesní? Keďže ja to nejako počúvať neplánujem keďže fičím na takých veciach ako three days grace Len niečo v tom duchu by som teoreticky v budúcnosti na niečo použil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@skreco666 Musíš si ty stále myslieť, aký si strašne vtipný a dospelý?
A tak skús z nejakých historických filmov zistiť nejaký soundtrack, možno sa potom cez názvy skupín k niečomu dopracuješ xD
@7 nehodila by si mi sem prosím názov tých piesní? Keďže ja to nejako počúvať neplánujem keďže fičím na takých veciach ako three days grace Len niečo v tom duchu by som teoreticky v budúcnosti na niečo použil
No veď ja nič, len on začal rýpať, keď sa mu to nepáči, tak načo sem lezie?!
toť vše