ja ho obdivujem! je odvaha a očividne aj dobrý biznis, robiť zo seba maximálneho debila. párkrát som ho stretla aj naživo a zďaleka nie je tak hlúpy. má proste svojskú stratégiu.
keby som ho uz mal respektovat, tak jedine koli tomu, ze si uvedomil, kolko jebnutych ludi je na slovensku, co ho budu pocuvat a uznavat...takze zahral na spravnu strunu, ked chcel byt uspesny...inak nevidim iny dovod
Toto je presne to, o čom presviedčam mnohých. Že to je všetko velmi dobrá stratégia. Môj rešpekt má. Keby mne idú také peniažky, tiež by som sekal primitíva. Navyše má dosť vypracovanú techniku a aj kus talentu, či už v textovaní, alebo v rapovaní.
nikdy som si nemyslela, že si budem zastávať rytmusa, ale- @delpurr si pre mňa ešte väčší kokot, než rytmus. pretože sa nepozeráš naňho ako na človeka, ale ako na cigána. tak ten cigán na sebe makal a teraz zarába také peniaze za pár hodín, na ktoré musíš ty makať celé mesiace. viac ti nemám čo povedať.
niekedy som ho bral OK ... zaraba rapom da sa tak dosiahnut vela atd... aj hudbu mal fajn. reps ked zacinal dalo sa to pocuvat ... o niecom to vypovedalo bol to skoro RAP ale teraz sa zmenil je komercny je onicom... hraje big bossa
@kurope zajimavy sposob pridavania obrazku do fora... predovsetkym pokus @32 ma dorazil ... ale ted vazne, nie kazdy musi byt pocitacovo zdatny... obrazok na net dostanes tak, ze ho niekde uploadnes... aj pokec je moznost, avsak dost divna odporucam radsej weby nato stavane napr » imageshack.us/... a milion tomu podobnych
k rytmusovi len tolko: mne osobne nic nedal... avsak tvrdit, ze v zivote nic nedosiahol je hlupost... ked nic ine aspon ma popularitu a kopu prachov... nicmene to nemeni nic na postoji, ze ho nerespektujem
rešpektujem, už len pre to že je to dobrý hudboník (samozrejme je to otázka vkusu takže nie každý bude súhlasiť, ale to čo robí robí výborne), je aj celkom inteligentný, neskutočný mámvpičista a chápe ktorým smerom sa točí dnešný svet.
A predovšetkým preto, že sa z úplnych sračiek dostal tam hore, kde by sme raz chceli skončiť všetci a dosiahol to iba svojím talentom a tým že si išiel za tým po čom túžil.
síce ho nerešpektujem, ale je potrebné si uvedomiť, že keby takéhoto hudobného odpadu nebolo, ľudia by nevedeli dostatočne odceniť skutočných hudobníkov.
nie, lebo je to podľa mňa úbohá imidžová postavička bez inteligencie, ktorá okrem recitovania stupidných, vulgárnych textov nič nevie a mala jediné šťastie, že dokázala strhnúť niekoľko puberťákov. Toľko môj názor
@Emmka98765 no myslím že oni ťa majú v riti ešte viac...
a k veci ... no tak beriem ho ako iných interpretov ale určite jeho hudbu rešpektujem viac ako napr. dj. tiesta a podobných ... ale to je len môj názor
respektujem, ze je to clovek, ktory robi to, na co ma pravo a ktory robi nieco, co sa mi ani trochu nepaci, ale je to jeho vec - cize myslim, ze ho respektujem
@18@nemysliacitvor napis prosim ta nejaky song, kde by som mohol vidiet, ze ma vypracovanu techniku a dobry text. lebo povedal by som, ze trebars ohladne textov a flow-u ho niektore songy od PPE rozmetaju ako hnoj po poli (hopa hopa napr)
@Transplantovana ked si uz nadavame ty krava, tak vedz, ze rytmus v zivote NEMAKAL!!! Rytmus mal krasne velky kapital... A keby som mal ten kapital aj ja, tak ver mi, ze som v tvorbe hudby troska na inej urovni, ako som teraz...
Dalsia vec je, ze som uz par clankov cital, par videi videl aky je rytmus - napisal som ze ma cigansku povahu - poznam viacerych ciganov - kamaratov - ktori cigansku povaju nemaju, su v pohode. TAK MI TU NEPICUJ lebo toto kurva nieje rasizmus, toto je kurva moj nazor!!!!!!!!!!
hlasoval som ano, rešpektujem ale skôr mu skladam uznanie za to čo dokazal aj keď každý vie že taketo niečo pride raz za čas a týka sa to len velmi maleho percenta populacie rytmo je pán s chlapca v roztrhanom tričku sa stal ťažky macher uznavaný aj slovenskými umelcami.
nerespektujem len jeho slovnu zasobu... ale nepoznam ho cize nesudim no... respektujem vsetkych ktori respektuju mna a kedze neviem o tom ze by respektoval on mna nerespektujem ani ja jeho zlozite protirecenie
keby sa tento človek neuchytil vďaka vám, milý a naivný teens, ako spevák - fakt sa mi to pomenovanie v spojení s ním veľmi páči - tak sa dnes živí vykrádaním bytov, kradnutím áut a predajom autorádií, v ktorých by tak hrala iba ozajstná hudba a nie komerčná pretvárka.
áno rešpektujem...a nie som primitív a taktiež poznám ďalších x vysokoškolsky vzdelaných ľudí , ktorí ho tiež berú......lebo niečo dosiahol a keď si vypočuješ nejaké jeho interwiev zistíš že vôbec nehovorí od veci
Až tak ho nepočúvam ale myslím si, že niečo fakt dokázal - svojím vnútrom. Najprv som ho brala ako hopera, ktorý v pesničkách len nadáva. Ale už nie. Je to človek ako každý iný. Má niečo na srdci tak to vyklopí a nehanbí sa za to. Čiže ho aj obdivujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
A komu se nelibi nech si prdel polibi ...!!
@9 az do ustrudlovania.
. . . mozno este trochu cervenej na fuzy a bradu.
. . . ale tak trosku to moze EMakOv urazat.
Toto je presne to, o čom presviedčam mnohých. Že to je všetko velmi dobrá stratégia. Môj rešpekt má. Keby mne idú také peniažky, tiež by som sekal primitíva. Navyše má dosť vypracovanú techniku a aj kus talentu, či už v textovaní, alebo v rapovaní.
Len niektoré pesničky by nemusel mať
Takto, jeho hudbu nerespektujem, i ked je to moj styl, proste jeho posolstvo je mimo mna. Ale ako osobu ho respektujem.
rešpektujem ľudí ktorý pre mňa niečo znamenajú, niečo dosiahli a sú inteligenčne alebo vedomostne na ďaleko vyššej úrovni ako ja.
ne a na co ?
Ja nechápem, ako nemôže niekto NEPOCHOPIT, že na priblble komenty som neni zvedavá. Išlo mi len o %, o nič iné, lebo o ňom píšem článok.
A just sa tu budu ukazovať
k rytmusovi len tolko: mne osobne nic nedal... avsak tvrdit, ze v zivote nic nedosiahol je hlupost... ked nic ine aspon ma popularitu a kopu prachov... nicmene to nemeni nic na postoji, ze ho nerespektujem
A predovšetkým preto, že sa z úplnych sračiek dostal tam hore, kde by sme raz chceli skončiť všetci a dosiahol to iba svojím talentom a tým že si išiel za tým po čom túžil.
Je to fakt Pán Král
a k veci ... no tak beriem ho ako iných interpretov ale určite jeho hudbu rešpektujem viac ako napr. dj. tiesta a podobných ... ale to je len môj názor
Dalsia vec je, ze som uz par clankov cital, par videi videl aky je rytmus - napisal som ze ma cigansku povahu - poznam viacerych ciganov - kamaratov - ktori cigansku povaju nemaju, su v pohode. TAK MI TU NEPICUJ lebo toto kurva nieje rasizmus, toto je kurva moj nazor!!!!!!!!!!
Až tak ho nepočúvam ale myslím si, že niečo fakt dokázal - svojím vnútrom. Najprv som ho brala ako hopera, ktorý v pesničkách len nadáva. Ale už nie. Je to človek ako každý iný. Má niečo na srdci tak to vyklopí a nehanbí sa za to. Čiže ho aj obdivujem