Ahojte tak ja sa Vás pýtam či ste z Košíc, Bratislavy, Žiliny, Nitry či Topoľčian aké je vaše najobľúbenejšie alebo najneobľúbenejšie zariadenie vo vašom meste.
Je jedno odkiaľ pochádzate práve Vy,napíšte nám v akom meste je a aký názov má to zariad
turek dedinská krčma, v pohode sa chlastá, hlavne lacno
fischer DEDINSKÁ KRČMA NUMERO UNO!!! PROSTE MEGA SEDLAČ!! OU JE! ale dobre pivo a hlavne mega lacno.
topoľčany:
vox- začína sa to tam kaziť, lebo všetka bar-barová stoka 14 ročná sa tam začala zbiehať, inak čapujú bernard 90c/polliter 1€/poldeci. je tam dosť plno väčšinou a hlavne nedostačujúce sociálne zariadenia disappointed:jedno WC+pisoár)
patriot- v pohode sa tam sedí, ceny netuším, pivo sa aj dá, hlavne trochu plesnivý zápach, lebo to je v pivnici. je to mega veľké. biliard... býva tam aj plno.
u papša: tušim sa to volá bistro rácio, ale všetci tomu hovoria u papša. dobré pivo, sympatické krčmárky, nenalievajú pod 18, čiže žiadne najebané 13-14 ročné dievčence a bordel. po škole tam býva plno a piatky soboty sa voľný flek po siedmej nenájde. inak biliard, jukebox potichu.
taverna: taká krčma, kde je dobre, síce je tam škaredo jak v opičárni, ale dobre sa tam sedí, gauč, ale ten treba vystriehnuť, tam vždy niekto sedí. býva aj plno, hlavne štamgasti. pivo hnusné.
bar.bar: STOKA JAK KOKOT! ono to bývala vždy stoka, ale teraz je to mega stoka. taký bývalý HC-Punx podnik, teraz tam všeliaké diskofilné, acidofilné a hlavne kokotné deti chodia, poprípade cigáni čo na floride drogy predávajú, stoka proste. pivo jedine flaškové, z čapovaného je silno pravdepodobné, že sa poserete. jaj... starý zlatý bar.bar. teraz tam aj tak nikto nechodí z tých starých známych tvárí.
občerstvenie u mäsiarov: MEGA PODNIK! volá sa to neoficiálne "umasara" a nikto tomu inak nepovie, dobré pivo, MEGA LACNO. keby vyberali vstupné tak zarobia, lebo tam chodí všetka TO smotánka, ako ruža a spol.
Keltský dom: taká fajnovejšia reštika, ale vyzerá to tam pekne. draho a tým pádom tam nechodím
2. Komunistická krčma - atmosféra ako za čias komunizmu, obrazy komunistov na stenách, dobové vybavenie - proste zašitý pajzel hneď vedľa najvychytanejšieho hotela v meste A potom ešte čajovňa AMANA ktorú nikto nepozná lebo je tak zašitá že až strach
@mezomus ja keď som bola v taverne, obťažovali ma štamgasti a povedali mi, že nemajú dobré vínko, ale že keď na tom trvám, naliali mi ho... a potom som prešla na pivo
inak
Trnava
Pizza Kitty, skvelá pizza, šaláty, vínko a káva, len donáškovej službe neverím, odkedy mi priviezli zelené prošuto, blé.
@transplantovana si treba uvedomiť, že si bola v hlavnom meste piva takže víno a vínkarov nečakaj ak hej, tak to niesu pravoverný žochári každopádne, byť obťažená taverna guyz je v pohode mala si ísť masarovi, to by si bola pohľadom vyzlečená, znásilnená, rozporcovaná, ovracaná, zjedená, vyvrátená, zakopaná, ešte raz znásilnená, znovu zjedená a nakoniec upečená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
2. Staničná krčma
2. Ležiaca bosorka (pravdupovediac jediné miesto, kde som jedla, vo svojom meste nemám dôvod chodiť do reštaurácií)
2. Slovenský dvor ( najlepšie halušky v Piešťanoch
2. Steakhouse na Vajnorskej
2.tých je viac.. vonku sa stravujem pomerne často.. naj sú reštaurácia Ľalia, Radnica či pizzerka Bucki
2. Rešt. Nostalgia
2. Le Griffon
2. Paparazzi na Laurintskej D
2.Mlyn- reštika, Panda - čínske bistro, Pizza La Mamma
Ale najlepší je aj tak Hoffer pri Nitre. Kto pozná Hoffer?
2, Palma- pizzerka, Českoslovenká reštaurácia, Panda-čínske bistro
2. v solčanoch sa nezdržujem moc, ale:
sližár sa dá-dobrá pizza, inak stoka
turek dedinská krčma, v pohode sa chlastá, hlavne lacno
fischer DEDINSKÁ KRČMA NUMERO UNO!!! PROSTE MEGA SEDLAČ!! OU JE! ale dobre pivo a hlavne mega lacno.
topoľčany:
vox- začína sa to tam kaziť, lebo všetka bar-barová stoka 14 ročná sa tam začala zbiehať, inak čapujú bernard 90c/polliter 1€/poldeci. je tam dosť plno väčšinou a hlavne nedostačujúce sociálne zariadenia disappointed:jedno WC+pisoár)
patriot- v pohode sa tam sedí, ceny netuším, pivo sa aj dá, hlavne trochu plesnivý zápach, lebo to je v pivnici. je to mega veľké. biliard... býva tam aj plno.
u papša: tušim sa to volá bistro rácio, ale všetci tomu hovoria u papša. dobré pivo, sympatické krčmárky, nenalievajú pod 18, čiže žiadne najebané 13-14 ročné dievčence a bordel. po škole tam býva plno a piatky soboty sa voľný flek po siedmej nenájde. inak biliard, jukebox potichu.
taverna: taká krčma, kde je dobre, síce je tam škaredo jak v opičárni, ale dobre sa tam sedí, gauč, ale ten treba vystriehnuť, tam vždy niekto sedí. býva aj plno, hlavne štamgasti. pivo hnusné.
bar.bar: STOKA JAK KOKOT! ono to bývala vždy stoka, ale teraz je to mega stoka. taký bývalý HC-Punx podnik, teraz tam všeliaké diskofilné, acidofilné a hlavne kokotné deti chodia, poprípade cigáni čo na floride drogy predávajú, stoka proste. pivo jedine flaškové, z čapovaného je silno pravdepodobné, že sa poserete. jaj... starý zlatý bar.bar. teraz tam aj tak nikto nechodí z tých starých známych tvárí.
občerstvenie u mäsiarov: MEGA PODNIK! volá sa to neoficiálne "umasara" a nikto tomu inak nepovie, dobré pivo, MEGA LACNO. keby vyberali vstupné tak zarobia, lebo tam chodí všetka TO smotánka, ako ruža a spol.
Keltský dom: taká fajnovejšia reštika, ale vyzerá to tam pekne. draho a tým pádom tam nechodím
e to vsjo.
žilina v maxe nektore z toho
2.Slovak pub !
2. Komunistická krčma - atmosféra ako za čias komunizmu, obrazy komunistov na stenách, dobové vybavenie - proste zašitý pajzel hneď vedľa najvychytanejšieho hotela v meste A potom ešte čajovňa AMANA ktorú nikto nepozná lebo je tak zašitá že až strach
2. Piano - robia tam najlepsie cestoviny v Ke a celkovo to prostredie je velmi prijemne
3. Koloseum - nepaci sa mi tam, wecka su tam hrozne a ten vchod vobec nie je osvetleny. Bola som tam raz a aj posledny krat zaroven
2. AVE - Pizzeria, celkom fajna, netreba vela cakat, za 15 minut hotova... cena je tiez celkom fajn... do 4€ sa da...
BEST - najlacnejsia pizza v meste, len 100SK - 3,33€, je to velka pizza, vsetky ceny pizz su rovnake, len mi az tak nechuti ako z AVE...
2. McDonalds, Salaš v Myslave, Aladin, Emir, Modena, Zlatý zvon
3. Z nereštauračných zariadení , klubov a krčiem La Bonanza hneď oproti môjmu domu, Relax, Suzans, Lacko, Dream etc.
2. Camelot, hotel Bankov, Piano, Irish Pub, Letná, Keltská Krčma
inak
Trnava
Pizza Kitty, skvelá pizza, šaláty, vínko a káva, len donáškovej službe neverím, odkedy mi priviezli zelené prošuto, blé.
2. Átrium, Grand, Art Caffe (moje oblubene), Netopier, El Diabolo
2. Čínska reštaurácia Shanghai(Astra)
2. U páva (úplne najsamlepšia pizza)
2.rest. Marathon
1.Bratislava
2.take bistro azijske nevim jak sa vola ale je dakde medzi obchodnou a tescom
3.pizza a obchodnej za 80 centov
2. nenio
2. nebra, koloseum, amsterdam, K2 a komunistica krcma
1 Hlohovec
2 Panda-cinanci ... BeBe burger aneb (ulov si svoju krysu na hambáč )
1Brno
2 taka pizeria nieco akože La volačo...veelky tanier s cestovinami a velka pizaa ..yummy
2. Hajovna u Hoffera, Panda, pripadne na rychlo do Hami Papi
2 Korzo
Ma to uroven, ale cena viac ako primerana... a chutovo vynikajuce.
nevedia o co prichadzaju