Vážne by ma zaujímalo, či sa niekomu niekedy splnilo želanie, ktoré si prial pri tých bláznivých reťazových listoch: "pošli túto správa X ľuďom a tvoje želanie blablabla..." Nieže by som bol náchylný tomu veriť... Ale pomohlo to niekomu?
nie bud ignorujem, alebo ked je to fakt blizky clovek tak to preposlem iba jemu ale su to riadne blbosti ze posli toto 10 ludom a ked stlacim F9 zobrazi sa ti mena cloveka ktory ta miluje ci ako je to...
ked som bola mensia, tak som to posielala...ale teraz mi to nechodi, lebo vsetci znamy vedia, ze to neznasam, popripade ak mi to niekto posle na pokeci, tak mu vynadam
naznasam to.......ako tomu niekto moze verit nechapem..... ten kto to vymysla je taky debil ze to boli....sak to sa musi strasne nudit ked mu take sprostosti napadaju...
no musim povedat.. raz .. raz v zivote som si povedal ze nieco poslem..
to este vtedy chodilo postou..
mal som 8..
rucne som ich napisal 20...
napisal adresy na obalky.. zalepil obalky i s tymi papiermi..
no tym to i skoncilo.. neposlal som ich a poroku nasiel tie obalky a zahodil..
co sa mi stalo??
neuverite..
uspesne som skoncil strednu, dostal sa na vs kam som chcel.
vlastne mozem uz povedat i ze som si nasiel babu svojich snov..
nikto v rodine neprisiel o zdravie, nikomu sa nic nestalo..
nevykradli nas, nevyhoreli sme.. jednoducho nic..
zazrak.. ja viem.. a preto som sa rozhodol, ze to posielat nikdy nebudem..
ale som slaboch..a robim to ako @tuldik ak sa mi nieco zapaci.. tak pre potesenie to poslem dalej.. ale max 3,4 kamaratom.. komu by sa chcelo pisat tolko adries do emailu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
to este vtedy chodilo postou..
mal som 8..
rucne som ich napisal 20...
napisal adresy na obalky.. zalepil obalky i s tymi papiermi..
no tym to i skoncilo.. neposlal som ich a poroku nasiel tie obalky a zahodil..
co sa mi stalo??
neuverite..
uspesne som skoncil strednu, dostal sa na vs kam som chcel.
vlastne mozem uz povedat i ze som si nasiel babu svojich snov..
nikto v rodine neprisiel o zdravie, nikomu sa nic nestalo..
nevykradli nas, nevyhoreli sme.. jednoducho nic..
zazrak.. ja viem.. a preto som sa rozhodol, ze to posielat nikdy nebudem..
ale som slaboch..a robim to ako @tuldik ak sa mi nieco zapaci.. tak pre potesenie to poslem dalej.. ale max 3,4 kamaratom.. komu by sa chcelo pisat tolko adries do emailu..
A od nového roka sa už bude zobrazovať Euro?