Najjednoduchsie bude asi obliect sa à la 60.roky, ak teda mas aspon nieco typu farebne silonky a saty strihane do acka doma v skrini ...inak vacsinou si baby obliekaju na tieto udalosti bodkovane saty a gorale, ale podla mna je to totalne nenapadite...ale tak pri najhorsom by sa aj to dalo..good luck.
(Obliect sa a la pomada je podla mna tazke, nie kazdy ma doma kolovu suknu
@kittyboo Určite sa dá vytiahnut kopa fotiek kde sa oblieka jak hovoríš a tak isto naopak.Každý zo svojho štýlu občas vystúpi,každopádne ona povedala v rozhovore,že má rada retro a že preferuje taký štýl hudby aj obliekania. Faktom ostáva,že je nádherná v hocičom
Uh, a čo normálne nosíš?
Momentálne sú plné obchody 60s-70s zaváňajúcich vecí, dva roky predtým to boli 80s ako vyšité, určite niečo máš. Alebo mamka by mohla mať odložené nejaké hrôzy spred času, keď ťa čakala
Ja by som išla na nejaký rozjeb grunge spôsob (práve rozmýšľam, že na to mám odveci ofinu, tak mysli napríklad aj na vlasy) alebo niečo subkultúrne podfarbené (čo sa veľmi nevyvíja) alebo proste tvrdé hrubé mamkine rifle, úpletový rolák, drevené korále a biele tenisky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
(Obliect sa a la pomada je podla mna tazke, nie kazdy ma doma kolovu suknu
» www.stealtheir-style.com/del... rey/del rey lana 2014 feb candid.jpg
sledujem lanu stale a oblieka sa skor ako bezdomovec, nie retro. mozno tak v hudbe a v klipoch tak vzera, ale normalne sa oblieka fakt onicom.
Momentálne sú plné obchody 60s-70s zaváňajúcich vecí, dva roky predtým to boli 80s ako vyšité, určite niečo máš. Alebo mamka by mohla mať odložené nejaké hrôzy spred času, keď ťa čakala
Ja by som išla na nejaký rozjeb grunge spôsob (práve rozmýšľam, že na to mám odveci ofinu, tak mysli napríklad aj na vlasy) alebo niečo subkultúrne podfarbené (čo sa veľmi nevyvíja) alebo proste tvrdé hrubé mamkine rifle, úpletový rolák, drevené korále a biele tenisky