boli ste už tento rok alebo minulý na brigáde?? Nezaujmajú ma brigády typu roznos letákov a podobne ale klasické poľnohospodárske brigády, (zber ovocia, zeleniny)
konkretne ma zaujmajú uhorky, marhule, kukurica a podobne.Najmä tie uho
yep nebola som, ale staci mi oberanie u babky v zahrade a podla toho, ake uhorky, lebo tie male na zavaranie a tzv kvasaky maju pichlave chlpky, tak to trosku picha a potom mas opichane ruky
vsade v takychto sektoroch makas ako fredka. je jedno ci zbieras alebo len zavaras. zarobit si mozes dobre. pokial viem tak v takych brigadach si mozes aj urcit. ze nechces robit denne 8 hodin ale 12 hodin a tym viac aj zarobis. na podobnu vec som mal sit ja na marhule. zbierat. 50kc na hodinu bolo. ale racsej som siel niekde inde. kde som sa nenadrel az tak moc a zarobil v celku dobre
bol som zberat rajciny v obrovskom sklenniku. neskutocna vlhkost vzduchu a teplo. ale to by bolo vsetko fajn, najhorsie na tom boli ti velky kriziaci (pavuci) ktory boli na kazdom rohu. a ja ako clovek ktory ma arachnofobiu som to bral dost tragicky. ale pre niektorych komicky
No, napisem len tolko, ze poznam asi 8 ludi, ktory boli na takyto zber a za dva mesiace prisli vychudnuti ale to je detail... zivali vydreli sa a potom si uzivali pekne peniazky
no deti neviem co je lepsie ci letaky rozdavat po bytovkach ci toto . ja som zbieral raz rybezle. a to bolo na Kg. ked vam rano zahlasil 1kg bude po 7Sk a ked sa skoncil zber povedal 1kg je po 5Sk to bola zabava.
na takychto zberoch sa po vacsine maka ako fredka to viem, preto sa po vacsine aj schudne. ja som sa dokonca aj opalil jak s egyptu. kebyze mas informacie ako tam platia ... ak na hodiny tak na 100% budes musie velmy makat a pokial na kg tak mas volnost. ako nazbieras tak ta vyplatia.
@9 no tak ocakavaj to, ze to bude makacka a riadna kamoska co bola na zbere jablky tak to mali tak, ze po tyzdni im vyplacali peniaze. Mali urcene kolko za hodinu, ale ti ktori nerobili tak ako mali, zarobili aj tak menej a potom ich vyhodili a tych sikovnych si nechali. ale aspon si clvoek bude vazit tie peniaze a to rataj, 60Kc - dan mam pocit. lebo to nebde v cistom alebo v cistom?
aj tak to mate v podstate jedno. lebo aj na slvoensku pokial tam idete tak aj tak vam daju 60 na hodinu ale ozajstna cena je o nieco vyssia ale to uz ide zriadovatelovi ale to si myslim len ja. ale nitko mi to nevyhovori.
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
na takychto zberoch sa po vacsine maka ako fredka to viem, preto sa po vacsine aj schudne. ja som sa dokonca aj opalil jak s egyptu. kebyze mas informacie ako tam platia ... ak na hodiny tak na 100% budes musie velmy makat a pokial na kg tak mas volnost. ako nazbieras tak ta vyplatia.
autorka to mas na morave brigadu?
ano na morave a na hodiny, myslim ze neakych 60ceskych na hodinu
uz je to v cistom
my aj tak ratame ze tam celu dobu nevydrzime takze asi tak
dik za upokojenie
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934