Podľa niektorých je dosť kontroverzný umelec, avšak podľa mňa (a nielen mňa) je jeho tvorba výborná a veľmi osobná. Čo si o ňom myslíte vy? Máte radi jeho piesne?
@aguri500@enkia poznam ho natolko, aby som vedel, ze nevie absolutne spievat, len si mrmle. a texty mu pise niekto iny, cize zbytocne sa k tomu vyjadrovat on+rytmus+zbirka=najhorsie spevacke 3o na slovensku podla mna
och, ale napr. ani Bono nie je uzasny spevak a pozri kde je.. pri spevakoch a umelcoch ako je on nejde o to,ako uzasne vie spievat...a nie kazdy text mu pisal niekto ini...niektori tzv."spevaci" okolo tvorby hudby a textov ani nepresli,to mi pride odveci volat ich spevak, ale Risko je uplny opak.. Richard aj tvori a jeho hlas je uzasny farbou,aj napriek tomu ze nevie moc spievat ... ale troska urcite
nemam ho rada, ani trochu. a to z dovodu ze jeho piesnu su tak strasne vlezlé. akoze raz ju pocujem a tyzden ju nedostanem z hlavy. dakujem neprosim, ako ono je fajn ked je pesnicka chytlava, ale toto je moc, jednoducho sa mi takto znechutila vecsina jeho piesni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Jeho tvorba je veľmi zaujímavá a páči sa mi
v pohode, ale nemám napočúvané toľké, aby som mohol súdiť.
čo sa týka štýlu hudby, tak vôbec mi to netreba
joo dnes je pařba u starýho Rúžičky!
ne fakt neviem ten text
No lebo za to ja viem text pesničky Nahý
náhodou!