keď sa vám stane, že máte veľa problémov, ktoré ste napr. odkladali lebo ste ich nechceli riešiť a zrazu sa to nakopí a premení na jedno ťažké obdobie, čo robíte?
Chcela som povedať, že jediné moje problémy sú spojené so školou, ale to ani nie sú problémy, lebo to je len jednoducho študentský život, čiže nemám žiadne problémy
Alebo predsalen...momentálne mám problém s autoškolou, lebo neviem, či si dať jazdy teraz na jeseň/zimu alebo až na jar a vlastne robiť ho v 18 a neviem či sa vôbec môžem nejako moc rozhodovať, keďže som už zaplatila zálohu. Ale nechce sa mi tam zájsť, čiže počkám kým sa to vyrieši samé
furt si poviem , že už dneska , už dneska a kopia sa iba ďalej ... ale včera som vybavila 4 veci! vyzdvihla žreb, kúpila špirálu, vybrala si konečne lieky a konečne zaplatila šek! ... takže mám o 4 menej ... ale fakt som fest lenivá ... dúfam, že nebude problém, že 31.10 vyplácam šek za september :/ ....
ale tak ja zvyčajne z tých nakopených vyriešim jeden, aj to sa musím prinútiť , no a objavia sa ďalšie 2,3 , tak je to ako kruh ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
keď sa vám stane, že máte veľa problémov, ktoré ste napr. odkladali lebo ste ich nechceli riešiť a zrazu sa to nakopí a premení na jedno ťažké obdobie, čo robíte?
Keď ide o priateľa - nejako bolo nejako bude....počkám čo príde...
ak ide o školu - nejako bolo nejako bude.....počkám čo príde...
ak ide o rodinu -snažím sa to čím skôr a čo najlepšie vyriešiť
@tikalok a potom vyriešiš aj tie dva a vzniknú 4 nové?
Alebo predsalen...momentálne mám problém s autoškolou, lebo neviem, či si dať jazdy teraz na jeseň/zimu alebo až na jar a vlastne robiť ho v 18 a neviem či sa vôbec môžem nejako moc rozhodovať, keďže som už zaplatila zálohu. Ale nechce sa mi tam zájsť, čiže počkám kým sa to vyrieši samé
ale tak ja zvyčajne z tých nakopených vyriešim jeden, aj to sa musím prinútiť , no a objavia sa ďalšie 2,3 , tak je to ako kruh ...