Ako ste na tom ohladom makkych/tvrdych drog na vianoce? Budete ich riesit aj na stedry vecer? Nezalezi ci trava, lieky, piko atd... som zvedavy celkom, diskusia
Zjavne to je zaujimave ked sa tu v kuse keca, to ze to nie je zaujimave pre teba neznamena ze ini ludia by sa nemohli bavit .. tak sem nechod ked sa ti nepaci
mo kamos rozoberal nieco v zmysle ze rozbalia sa darceky a potom dame stretko a zhulime sa,ale neviem ci to je zrovna najlepsi napad,asi nad tym este pouvazujem
Moje Vianocne predsavzatie je ze do Silvestra sa ziadnych drog ani nedotknem . Co aj tak porusim lebo pri tej veceri budeme pit vino a zevraj aj to je alkohol. Ale urcite nebudem hulit ani fajcit to sa na tieto sviatky nepatri.
55lienka: Ty volovina, toto je diskusne forum pre ludi, ktori sa medzi sebou bavia ak Ti to nedoslo. Nic mi nechyba neboj sa, naposledy som hulil pred troma tydnami, zaujimal ma nazor inch ludi, ako to beru, a hlavne ako to psychicky zvladaju, vianoce a veci okolo toho v kombinacii s navykovymi latkami ci uz takymi alebo onakymi.
"sak co je ta po nich", no Teba mozno nic, ale predstav si, ze mna ano. Uz tu zopar ludi poznam a zaujima ma to, preto som spravil takyto topic.
Ak sa Ti nepaci, sprav si svoju super hyper paradnu temu a tam sa rozpravaj o com chces, ale osobne injektiva pouzivat ako argumenty je dost trapne.
Tak uz si chod dat toho Jointa aby ti tolko neprepinalo :F (vraciam osobne injektivum).
Nooo Moj stedry vecer bol taky ze som sa ocitol v jednom podniku a bol tam taky cca 30-40 cm vianocny spek A klasicky nejake teqily... Absint... Bacardi ... A totok bol prvy stedry vecer ktory som sa sfajcil a najebal jak prasa
co tu seci pisete ze na stedry vecer nebudete hulit ani nic riesit...ved to je den jak kazdy iny...kazdy spravny clovek si uricte zapali kornetko a je jedno ci je stedry vecer ci pica belava
akoze ta ,,55lienka,, nechcem jej vynadat do jebnutych pic....ty kks..
ale leze mi uz paradne na nervy,skoro v kazdej diskusii nic ine nepise ako:,,toto moze napadnut len teba,uz to tu bolo 10 056 799 754 krat,temy sa opakuju,co ta do nich...,,A CO ???asi si zasluzis pochvalu ze si si to vsimla,ale uz je to trapne!radsej odpovec na temu,alebo sa nemiesaj do dikusie....je mi jedno ci si starsia,alebo neviem aka..ale si riadne jebnuta!
Jackal ti to normalne a slusne vysvetlil(narozdiel odo mna),tak dufam ze su ho pochopila...
my sme sa dohodli ze pojdeme na polnocnu.. a aby nebola nuda sme zapalili spekouna.. ale nejak sme to prehnali a hned po vstupe do kostola sme zistili ze to nebol dobry napad... a ked sa na nas pozrela 150cm vysoka babka s fialovou rasta ciapkou a plnofousem tak to bolo uz iste... tak sme teda kaslali na to a prechadzali sa po meste...
Needweed - ja by som taku paranoju nemal, lebo ja na vianoce jedavam kasu a rezne a tam ziadne kosti nie su Ale zazitok by to bol uzasny a nie len kvoli tej vecery, ale aj kvoli vianocnej atmosfere, ktoru by som zhuleny vedel este lepsie precitit Ale to je len utopia, lebo asi by som nemal pekny stedry vecer kebyze sa zhulim, lebo zvysok rodiny by pre to nemal pochopenie, takze ta vianocna pohoda by bola trosku narusena
jasné ,pred štedrou večerou vždycky vyjebem flašu tequili na ex a vyhulím poriadne brko ,potom vyvraciam hrybovú polievku a ideme rozbalovať ježiška ,ale to už som väčšinou na zachytke
kazdorocne som uple mimo zo zavinu mojej babky. neviem co don dava, ale citim sa po nom taky...iny .........,ale neee na stedry den si ne. este viac sa pretvarovat ako sa clovek bezne na stedry den pretvaruje sa neda , no ulahcilo by mi to hollywoodsky smile .....asi thak.
Hi boys, to riesite drogy aj tieto vianoce? Ved uz sa blizia ? Sak nic v zlom, ale to je celkom normalne? Ideme s partickou na Martinske hole a budeme sa very zabavat - mame si k tomu zobrat nejaku travu?
tento rok je celkom mozne, ze si zahulim na stedry den...bud cez den, nech som pri veceri uz v pohode, alebo az po veceri...nech si lepsie vychutnam vianocnu atmosferu ale uz s tej travy nie su stavy ak kedysi, tak teraz to nebude problem...ale mozno sa na to vyjebem, uvidim podla nalady...
Ty kokso... takato diskusia - sak nevravim ze nemoze byt ale ked po case pozeram zistujem, ze sme asi s kamosmi na lyzovacke setci divny, lebo nehulime a nic neriesime, len sa vyjazdime na zjazdovkach. vecer dame tu tam pivko, nejaky drink pri zabave ale vidim ze sme OFF lebo sa to nemosi... tak stastnu "jazdu" vam zhulenym a my ideme zo svahu - go go go... !
no ked tak kukam na tuto temu tak som si spomenul ze 24. som nakoniec po veceri siel von a podarilo sa nam s kamosom vybavit 3g za 300sk hh sme sa skurili jak blazni
ta ja som ze nee na wanoce neee ...a nakonec som sa o jednej w noci w zachwate smiechu, vykolesowana jak bomba snazila wyslapat schody domow,pak som to wzdala a isla cwicit spartakiadu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
neviem CO je zaujimave na tom, ako zavislaci rozoberaju svoju zavislost s tym, ze to vlastne nie je problem a je to v pohode...
Ty kokos, iba asi tebe.
Sak co je ta po nich ci budu hulit abo co, ak i to chyba tak si kludne daj jointa a padaj.
"sak co je ta po nich", no Teba mozno nic, ale predstav si, ze mna ano. Uz tu zopar ludi poznam a zaujima ma to, preto som spravil takyto topic.
Ak sa Ti nepaci, sprav si svoju super hyper paradnu temu a tam sa rozpravaj o com chces, ale osobne injektiva pouzivat ako argumenty je dost trapne.
Tak uz si chod dat toho Jointa aby ti tolko neprepinalo :F (vraciam osobne injektivum).
blessed love and prosperity to all
jackal.
ked musis,tak musis
ale nee...kamarati su ochotni..
ale leze mi uz paradne na nervy,skoro v kazdej diskusii nic ine nepise ako:,,toto moze napadnut len teba,uz to tu bolo 10 056 799 754 krat,temy sa opakuju,co ta do nich...,,A CO ???asi si zasluzis pochvalu ze si si to vsimla,ale uz je to trapne!radsej odpovec na temu,alebo sa nemiesaj do dikusie....je mi jedno ci si starsia,alebo neviem aka..ale si riadne jebnuta!
Jackal ti to normalne a slusne vysvetlil(narozdiel odo mna),tak dufam ze su ho pochopila...
hm ale inak ta radsost z darcekov a stromcek a vsetko okolo toho... siel by som do toho keby si dali kazdy clen rodiny po jednom bonecku :>...
je to len pekna pretvarka...
a ak budem mat, urcite si dam
Ale ja asi na stedry den nebudem nic lebo aj tak by nikto nesiel
len doma pri veceri sampanskeho trochu alebo vinka
V case ked som s rodinou si chcem tu rodinu uzit naplno nie si umelo vivolavat pocity stastia.Bez drog je zivot krasny...
samozrejme na vsetky ostatne sviatky - 1. a 2. vianocny, novy rok a pod sa urcite zhulim jak drak
Mozno pojdem s kamaratom na vianocneho jointika, ale inak rodina a pokoj.