Keby som bol pekny ako ona a moj ocko by mal na ucte 200 milionov dolarov, tiez spievam mojim krasnym elektronicky upravenym hlasom a zarabam si este vecsie peniazky nez mam...
amen pamätáš si na tu namotávku od jura pročka či ako sa volá? tú na viršíka... že chceli mladú hviezdu s dcérenky, došli k nemu domov, pokecali, holka zaspievala a viršík že "daj milion neni problém"...
no ja rihannu nemusim,podla mna je to len o komercii,keby aspon bola komercna a dobra,ale podla mna je len komercna,ale tak zase kazdy si moze mylsiet nieco ine..........
blueberry.... ty howoris zhe trapny hiphop bez melodie???? sak hip hop mas zhe najoblubenejsi hudob. styl a rihannu celkom aj mosem ale aj ja si myslim zhe nebyt jay-z-ho thak neni tham de je. ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
amen pamätáš si na tu namotávku od jura pročka či ako sa volá? tú na viršíka... že chceli mladú hviezdu s dcérenky, došli k nemu domov, pokecali, holka zaspievala a viršík že "daj milion neni problém"...
koľko asi bolo takýchto kšeftov??
btw dolaďovák všetko vyrieši
dolaďovák zlatino moje dolaďovák na sucho by ani nezarapovala...
1. jej otec je veľmi chudobný a dlhý čas bol závislý od drog a peniaze nemá a ani ich nechce
2.Rihanna nemá upravovaný hlas
3. naživo nespieva až tak strašne tak nepindajte..
Ale celkovo ju až tak nemusím, ale je to šikovná speváčka 3roky-3 albumy...to sa nepodarí každému..
PUNKS NOT DEAD
♥♥♥hiphop4life♥♥♥