Riskovali ste niekdy ,ale myslim tak ozaj poriadne a vo vaznych veciach?
Ja som si tak riskla,ked sme mali maturu a nestihla som sa ucit slovencinu.Bolo ich 30 otazok a stihla som sa naucit len 10 kks ostatne som nemala ani sajnu.Som sa modlila o d
Matrixicek99 - mne sa na maturitach nechcelo ucit a hlavne matiku som mal ako povinny prirodovedny predmet navyse, teraz to uz zrusili, ale ja som musel maturovat z prirodovedneho...a naucil som sa jedinu otazku, ktoru som si aj vytiahol, kebyze vytiahnem nieco ine, tak som skoncil.
Matrixicek99: na maturach som bol 100% pripraveny len na anglinu (dostal som 1), slovina mi vobec nesadla otazka a odborne z toho som nic nevedel, to sa proste nedalo naucit, takze ano riskoval som.. ale spravil som, ved ked poradia tak potom ta nieco uz len napadne
18/nj ked poradia... ja som napriklad na odborne predmety povedala vsetko k teme a oni hoväda jedne hovädzke mi zacali davat otazky od temy.Niektore som nevedela a dali mi 3,ktora ma neskutocne nastvala.
No ja som tak riskla NOSku...fakt nevedela som asi tristvrte filozofie, a vzdy som sa spoliehala na to, ze su tam slovniky, ale rano mi zacalo teda poriadne "lepit"...a to nevravim, ze napr. politologiu som si tiez len precitala...
no a nakoniec som si vytiahla tu najlahsiu otazku, aka tam bola a vsetko som vedela
ale vravim, to bolo zadostucinenie po slovine, kde som nevedela jednu temu a vytiahla som si ju...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Neda sa totiz portovat do dungov, a je tam dha cesta.
no a nakoniec som si vytiahla tu najlahsiu otazku, aka tam bola a vsetko som vedela
ale vravim, to bolo zadostucinenie po slovine, kde som nevedela jednu temu a vytiahla som si ju...