ale ja mám slabosť pre tento druh hudby. mne stačí keď černoch s prefajčeným hlasom chytí saxofón alebo klarinet alebo čo a som spokojná a vlastne kludne aj žena...taká Aretha alebo Billie Holiday
@matii ja zbožňujem Arethu. A ako tak pozerám tak dosť pesničiek od Marvina (nechcel som písať priezviskom lebo by to bolo čudné ) poznám. Len som nevedel, že to je on
Rufus and the Chaka Khan Maju genialny zivak, nieco ako "Ask Rufus and the Chaka Khan". Velmi prijemny rnb-funk-popik.
Toto je nejaky zivak z 2002...
Inak ak chces nieco prijemne funky, klasiky su albumy One nation under a groove od Funkadelic a Mothership Connection od Parliament (co je vtipne preto, lebo je to ta ista kapela . Spieva tam George Clinton.
Ben Harper je súčastný a môj oblubený, Jimiroquai je v pohode, to sú taký komerčný interpréti, mne sa viac ale pačia tí nekomerčný čo majú ten funk trošku z ulice.. ako Robert Walter, Galliano, Freak Power, Cookin on 3 burners, The Apples, Koop, Incognito, US3, James Taylor.. je toho vela vela a ten štýl sa pekne vyvíja dopredu na rozdiel od rocku ten mal vrchol v 90 rokoch a tam sa zastavil, funk jazz, tam je stále čo nového objavovať a stále sú súčastné kapeli ktoré hrajú súčastné myšlienky...
a vymakaný funk rock sa hrá ako primus, leys claypool, oysterhead, fishbone, living colour, infectious grooves, urban dance squad...
a ked chceš old school tak určite Funkadelics, George Clinton, P-funk, Booty Colins- to je to práve zhmotnenie funku , a potom aj Sly and the family stone, Steve Wonder, Kool and the gang, Bee gees a pod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Aj na Slovensku mame fajn funky muzikantov... Groovin Heads to vedia brutalne roztocit...
Rufus and the Chaka Khan Maju genialny zivak, nieco ako "Ask Rufus and the Chaka Khan". Velmi prijemny rnb-funk-popik.
Toto je nejaky zivak z 2002...
Inak ak chces nieco prijemne funky, klasiky su albumy One nation under a groove od Funkadelic a Mothership Connection od Parliament (co je vtipne preto, lebo je to ta ista kapela . Spieva tam George Clinton.
Mary J. Blige
a vymakaný funk rock sa hrá ako primus, leys claypool, oysterhead, fishbone, living colour, infectious grooves, urban dance squad...
a ked chceš old school tak určite Funkadelics, George Clinton, P-funk, Booty Colins- to je to práve zhmotnenie funku , a potom aj Sly and the family stone, Steve Wonder, Kool and the gang, Bee gees a pod...