podla toho kto si robí srandu, pretože v mojich partiách mám samých takých podrypačných chlapcov, tak sa smejeme na sebe navzájom ale pokial by to bol volakto koho nemám rada, tak by videl..
podľa toho kto ... ak je to niekto známi kamoš alebo niečo také tak mu to vrátim len slovným u nás nazývaným "odjebom" ... ale ak je to niekto koho ledva poznám a robí si zo mňa haluz tak mu vysvetlím ako si ty napísal ktorá bije
no do mňa stále niekto zapára, niekedy je to zo srandy, ešte šťastie, že srande rozumiem, niekedy je to naschval a to už použijem svoju pravačku no a veľa sa stáva, že takýmto spôsobom baby či chalani chcú nadväzovať rozhovor, no niekedy je to fajn niekedy trapas ako brno.........filip
ked mam "odjebavaciu" naladu ,tak vtedy by si ten clovek mal dat radsej pohov zo mna idu odjeby len taky džez ,ale ked nemam na to naladu ,tak sa bud smejem alebo som mampi.istka
malokedy si zo mna niekto robi srandu a ak ano tak to vacsinou mysli len ako mile podpichovanie a nie urazanie ale dvakrat som sa pobila s takymi dvomi babami ale aj to bolo len take jemne ze skrabance a sticovanie a nic viac
už nemám toleranciu na srandu........som zvyknutá, že to nie je iba sranda
inak, niektorí ľudia, ktorí si stále z niekoho uťahujú, ale na seba sú nedotkliví, takto maskujú agresivitu..........ktovie, čo by robili nebyť tých vtípkov...........
ale ak je to iba sranda, odvetím nejakým pritakaním........potom je to ešte väčšia sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
inak, niektorí ľudia, ktorí si stále z niekoho uťahujú, ale na seba sú nedotkliví, takto maskujú agresivitu..........ktovie, čo by robili nebyť tých vtípkov...........
ale ak je to iba sranda, odvetím nejakým pritakaním........potom je to ešte väčšia sranda