To, že my, dievčatá veľmi rady a často používame slová ako ňuňu, ťuťu, juju, júj, jéj, jój, ňú, jú a iné podivné zvuky na vyjadrenie, že nám niečo príde rozkošné, všetci vieme. A to niečo rozkošné môže byť šteniatko, mačiatko, iné zvieratko či dieťatko, a
@nikol545 zabudla som tam dopísať, že určite nič z toho čo som napísala neplatí všeobecne a trošku som to zveličila, netreba si to predstavovať tak, že každú minútu žena nad niečím ochká a jajká je samozrejmé, že to tak nie je.
ale pri steniatkach, maciatkach a inych nie velmi ... a jéééj obcas, ked je nieco fascinujuce ako dvojita duha a podobne, alebo namiesto toho "dopice to vyzera brutalne dobre"
@holandskasalama nie rozcitlivie, ale to je vyjadrenie, ze to vyzera dobre, fascinujuco, pekne ... tak obcas poviem, wau ci jeej
mna rozcitlivie, ked sa holim motorovou pilou rano a nechtiac si reznem do lica pri jednom chlpku, tak mi vyjde taka mala slza, ale to je reakcia tela a nie moja, v srdci som stale rock solid!
ňuňu,ťuťu a tie odvodeniny s tým určené..kým neprišla tá slovíčková éra že to začali všetci používať, tak mi to tak nevadilo..ale teraz mi je z toho na blití keď to počúvam z každej strany..
jéj je také jedinéktoré používam a bezktorého sa pri vyjadrení niakého nadšenia neobídem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale pri steniatkach, maciatkach a inych nie velmi ... a jéééj obcas, ked je nieco fascinujuce ako dvojita duha a podobne, alebo namiesto toho "dopice to vyzera brutalne dobre"
a keď vidím niečo milé, tak zo seba dostanem napríklad "jéj"
ale jej a ooo hovorim, pretoze tym vyjadrujem bud udiv alebo nadsenie
mna rozcitlivie, ked sa holim motorovou pilou rano a nechtiac si reznem do lica pri jednom chlpku, tak mi vyjde taka mala slza, ale to je reakcia tela a nie moja, v srdci som stale rock solid!
ale minule ma prekvapil jeden kamarát, pri pohľade na také malé dievčatko: "Jaké to je zlaté... iiiiii" ...ráta sa iiiii medzi ťuťu ňuňu?
- a keď je pesok zlatý, tak je proste ... zlatý
- keď ide okolo dieťa, kuknem inam
- a čom by nemohli i oni?
takto?
frajer používa ňú keď sa hrá s mojím kocúrom a je to milé ^ ^
a frajer pouziva nunu zo srandy
ale poznám aj ja takého chlapa
@gukol a to puf je úplne najviac rozkošné!!
jéj je také jedinéktoré používam a bezktorého sa pri vyjadrení niakého nadšenia neobídem
@tikalok ty citlivka