U nás v meste existuje taká "červená ulička", ktorá sa pravidelne v piatok a sobotu zaplňuje autami... aj troma naraz a čo sa tam deje vám snáď opisovať nemusím. Tí ktorí chodia na vysokú školu ako ja a bývajú na internete majú s niečím takým tiež určite
...Wtf ?! ...Pomaly na kazdej chate clovek nema sukromie a kade kdo sa pride pozriet ci pridat dokonca (true story)
...Btw sme ludia vsetci. Minimalne sme si vsetci podobny a kazdy rad sexuje... Ked ta sere, ze vidis druhych ako si uzivaju a ty akurat nemozes, tak sa obrat opacnym smerom !
.... nie ja hovorím práve o tom, že dnešní mladí ľudia nemajú vôbec žiadne zábrany... Samozrejme, že sex máme radi všetci... včera, dnes a aj zajtra.... Pýtam sa len k akému spektru názorov patríte....
u nás tak chodia do lesa a keď sme chceli ísť opekať, tak jednoducho nebolo kde, lebo sa všade niekto váľal, prípadne chodia na autách pri kostolík a tých áut je tam občas dosť veľa... a preto tam máme tzv. "kondómovník" (strom na ktorom "rastú" kondómy")
inak s týmto problém nemám... nemám rada sex a ak by som ho aj niekedy realizovala, tak určite nie pred obecenstvom
...no tak to ja som bola v Irsku,v jednom hostely s kamaratkou,dokopy nas v jednej izbe bolo 12,vsetko vacsinou len mladi ludia a tam to na mna skusal jeden australcan a kedze sa mu to nepodarilo tak sa tam dal dokopy s jednou americankou z nasej izby a do rana to tam robili v kuse,najmenej 5 krat obkoleseny 10 ludmi plus dalsiu show sme mohli pocut aj vidiet este po ranajkach... ....bol to riadny somar a este doteraz mi je z neho smiesno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
...Btw sme ludia vsetci. Minimalne sme si vsetci podobny a kazdy rad sexuje... Ked ta sere, ze vidis druhych ako si uzivaju a ty akurat nemozes, tak sa obrat opacnym smerom !
keby sa chcelo pridat viac chlapov na moju v tu chvilu aktualnu partnerku, tak beriem valasku do ruky a hybaj!
nuz a sex pred inymi ludmi ani omylom, jedine pripustam ak by som bol schyzos...
aj ja som raz tak mala, okolo mna sa prechádzali další 2 nahí chlapi
inak s týmto problém nemám... nemám rada sex a ak by som ho aj niekedy realizovala, tak určite nie pred obecenstvom
budete navždy zatratní, hriešnici!!!
tam to je každy deň zaplnene