Ahoj takze robim jeden projekt a potrebovala by som aby ste mi na to povedalis voj nazor vsetci vieme ako mladi travia volny cas.. ja sa zaoberam tym, co im mesto ponuka (ako ten volny cas mozu travit).
Podľa mňa to je nezáujem dnešnej mládeži. Väčšina ľudí, dajme tomu od 12-15 rokov, sedí za počítačom a chatujú na sociálnych sieťach... tí starší sú snáď už aspoň trošku uvedomelejší a vedia, že čas sa dá zabiť aj lepšie
to čo v tej zátvorke že knihy chceš povedať že knihy su zabijanie času??..WTF! ja čítam stále knihy takže to je zabínie času alebo byť s kamaratmi??..no dobreee..pekne
a k téme,dnešná mládež teda aj ja su v kuse na FB proste na nete,alebo vykvasení pred telkou,alebo ked už idu dakde von tak bud si dade idu sadnuť do podniku alebo sa idu ožrať alebo dopáliť..taky to je dnes svet.žiadne ihriská žiadne plavarne.nič.síce su aj ludia ktorí maju rozne kružky ja napr. 8.rok hram na husle, a mam kamaratov a spoluziakov co aktivne tancuju,hraju ping pong futbal chodia na rozne kružky a bavi ich to..ale drvivá väčšina ti na taketo veci z vysoka sere..radšej sa budem vyvalovať 5 hodin pred FB.
Poznam plno ludi, ktori by hrali napr. ten tenis, no nemozu si to dovolit. Rovnako ani nechodim tolko do kina, radsej by som isiel na nejaky vacsi kulturny zazitok (divadlo).. Moj nazor je, ze ludia nevyuzivaju vsetky moznosti a to pretoze je to drahe.
Dostat ten tenisovy kurt zadarmo, naucim sa hrat tenis!
@8 nastal v detstve nejaky uraz hlavy?? to v zatvorke znamena - ine moznosti.. ak som to napisala nepochopitelne tak pardon ale ostatni to pochopili ... a z technickeho hladiska mozeme povedat ze aj citanie knih je zabijanie casu ak ten cas touto cinnostou vyplnas..
aj ja by som rada hrala tenis ale nemozem ,lebo je strasne drahy preto si uz 3 rok setrim nan a mam celkom dost E a kamosky su na tom podobne len oni si neseria xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a hej su lenivi a investuju do zlych moznosti (chlast )
a k téme,dnešná mládež teda aj ja su v kuse na FB proste na nete,alebo vykvasení pred telkou,alebo ked už idu dakde von tak bud si dade idu sadnuť do podniku alebo sa idu ožrať alebo dopáliť..taky to je dnes svet.žiadne ihriská žiadne plavarne.nič.síce su aj ludia ktorí maju rozne kružky ja napr. 8.rok hram na husle, a mam kamaratov a spoluziakov co aktivne tancuju,hraju ping pong futbal chodia na rozne kružky a bavi ich to..ale drvivá väčšina ti na taketo veci z vysoka sere..radšej sa budem vyvalovať 5 hodin pred FB.
Dostat ten tenisovy kurt zadarmo, naucim sa hrat tenis!
@10 tak to aj ja by som brala keby je zadarmo