Tak to bohužiaľ zmeníš len ťažko. On sa možno cíti ešte príliš mladý na záväzky. Tak ho radšej nechaj slobodným. Poznám veľa ľudí ktorý sú na tom opačne. Chcú sa baviť ale ten druhý to berie príliš vážne. Ja som im vždy poradil len to nech idú loviť do iných vôd, pretože takto len tomu druhému ublížia. Tu môžeš urobiť len jednu vec. Neber to ani ty vážne. Začni sa baviť aj ty a medzi tým si hľadaj niekoho kto to s tebou bude myslieť ináč... Vaše myslenie je rozličné. To by nefungovalo. Možno sa ti vtáčika aj podarí skrotiť ale on ti potom aj tak uletí, pretože túži po slobode.
cawteporadte nmi prosim...mam 13 a chala ktory sa mi paci 18....pacime sa sebe navzajom pozvalma do mesta ale ja vidim problam v tom,ze je odo mna o 5 rokov starsi...prosim poradte co urobitrak mate alebo aj nemate nejake skusenosdti...co najskor pls....diki...
tak ale on ma 18 ...dost rokov na to aby si uvedomil o co ide..on ma lubi ale ma velmi rad aj svoje kamaratky.a ja sa nemozem sustredit na druhych chalanov lebo on vzdy ked pride sa bozkavame a tka..a to by pre mojho chalana bolo akoby som ho podvadzala...a vacsi problem-ja toho chalana uz mam......prosim pomozte mi co mam robit ja som uz zufala....
trosku nerozumiem, pises, ze UZ mas toho chalana, ale zaroven ze ked ste spolu sa vzdy bozkavate--to ako s tym, co ma 18 a co nechce zavazky? a Ty mas niekoh ineho (uz)? tak potom nerozumiem, co riesis. ved ked niekoh mas, a mas ho rada, tak sa na toho druheho vykasli..
mne sa stalo niečo podoné...poznám jednu babu, s ktorou som sa držal za ruky, rozprávali sme sa o hocičom, zabávali atd. Dokonca si jeden kamoš myslel, že spolu chodíme, ale nechodili. Zistil som, že má chalana, no napriek tomu mi tvrdila, že keby nepoznala neho, určite chodí so mnou. V postate sme si dobre rozumeli, len sa mi to zdalo dosť choré, pretože ten chalan o tom vedel a dokonca tiež mal babu, s ktorou si tak dobre rozumel.
Co sa tu vlastne riesi? Vanessa, mas chalana, a ty sa bozkavas s niekym inym? Vravis, ze ten 18 rocny nechce vztah a ty ano. Ale ved vztah mas! Preco ublizujes svojmu chalanovi, ked jemu na tebe pravdepodobne zalezi, ten druhy sa chce len pobavit... Otazka nie je, co robit s nim, ale co s tebou? Zamysli sa, co naozaj chces, a potom sa pre jedneho rozhodni - bud pre plnohotnotny vztah, alebo pre neviazanu zabavu, ale bez akychkolvek citov... mozes mat len jedno...
Poznamka:
Autor prispevku je uplne zhnuseny spravanim zakladatelky diskusie, a preto vyjadril svoj nazor a dalej sa odmieta zucastnovat tejto konverzacie z moralnych a etickych dovodov.
hm vaneska nemam chut ti teraz nadavat a inak ta uražat ale mala by si zvažit či si normalna.. ja by som take ako si ty strielal alebo aspon želal nech si zažiju byt na mieste toho chalana s kt "chodíš" nechapem akym pravom ženy hovoria že chlapy su svine ked to čo si ty sa neda pomenovat.. ešte povec že tí chalani možu za to a ty si chudatko hm? podla mna si nezaslužiš ani jedneho a chudak ten s kt chodiš že nevie čo si zač.. čista sliepka čo ma nasrane v hlave ..
Poznamka čislo 2 v tejto diskusii:
Autor prispevku sa nechal uniest emociami lebo niečo taketo zažíva dost často a nevladze sa už pozerat na to ako niekto sa lutuje a pri tom je to najvačšia svina..
uf. ako vidim, Vanessa, dostala si poriadnu davku kŕitiky.. treba uznat, ze od ludi, ktori maju toho za sebou asi trosku viac a aj ich nazory su nikede inde. mozno casom tam dospejes aj Ty. zatial, ak fakt nechces byt "mrcha" sa vykasli na toho, s ktorym je to len take light.. lebo sa moze stat, ze stratis Aj toho s ktorym "chodis"..
vidiet ze ma tu niektori nepochopili.....pretoze vobec to tak neni....ten chalan somnou chodil len preto aby si uzil a nie ten s ktorym sa len bozkavam.prave toho lubim a nemozem zato ze nechce zavezky a preto som sa rozisla s tym chalanom pretoze mi velmi ublizil a nebyt toho mojho kamarata uz som tu neni.........
Heej, svet sa nezruca kvoli jednemu chalanovi, ber to trosku s rezervou, ak sa uz v 15tich trapis a ches "odist", tak do 18-tky pomaly zosedivies. viem, asi to boli, ked Ta dakto sklame a ublizi Ti, mozno je to prvykrat, co Ti niekto ublizil.. pozri, za takeho uz nevyron ani jednu slzičku, lebo za to nestoji.. tak hore hlavu a možno sa zjaví aj niekto iný.. kto Ta bude hoden
kur...a Ondy1985 ty si mudry ako KO.T choj uz do P...e a daj nam svaty pokoj .........!!!!!!!!v kazdej diskusi si ten naj a to ma drazdi na nervy!!!!!! ty pampuch POJE........NYYYYYY ((
ja mam tiez 15 a tiez som zo vsetkeho niekedy dost zmatena to bude asi vekom alwe ked ti mam poradit tak sa vykasli na toho ci sa nechce viazat pretoze on sa s tebou len zahrava.viem ze je to dost tazke pretoze ho lubis ale ked sa nim nebudes dlhsie zaoberat tak na neho postupne zabudnes
19
8. 7.júla 2006 17:30
Ahoj Katuska,já ta tak chapem,je to s nim pekne,ale prosim ta neprehanaj to ,mam ta na to moc rada ab ti niekto ublizoval..pozanm ho aj inych chalanov...ale davaj si pozor,riad sa srdcoma nie tym co chce chalan...tvoja verna cmuka!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Poznamka:
Autor prispevku je uplne zhnuseny spravanim zakladatelky diskusie, a preto vyjadril svoj nazor a dalej sa odmieta zucastnovat tejto konverzacie z moralnych a etickych dovodov.
Poznamka čislo 2 v tejto diskusii:
Autor prispevku sa nechal uniest emociami lebo niečo taketo zažíva dost často a nevladze sa už pozerat na to ako niekto sa lutuje a pri tom je to najvačšia svina..