ja kazdu chvilu, napriklad aj ked spoluziacka ktoru nemam rada (neberte to ako sikanu, lebo neublizujem nejakej utrapenej dusicke, ktoru nikto nema rad, ale mrcha, ktora vacsinou sikanuje ostatnych) povie nieco "vtipne" a zasmeju sa len tie jej patolizacky, tak sa zasmejem uplne umelo a nasilu(da sa povedat ze ich napodobnim) a potom hodim vyraz:"velmi vtipne"
jeden čas som robila grimasu, ktoru moja spoluziacka nazvala meduza... neviem to opisat to treba vidiet
ked mi niekto povie nieco co sa mu stalo a nie je to zaujimave najprv prekvapeny vyraz, ze vaaau, a potom nudny, "to myslis vazne?" viem, som hrozna svina
Na škole nie som ani mesiac a už som slávna vďaka nim A najlepšie (alebo najhoršie) je to, že ich robím a ani si to neuvedomujem, tož som občas za dementa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
jeden čas som robila grimasu, ktoru moja spoluziacka nazvala meduza... neviem to opisat to treba vidiet
ked mi niekto povie nieco co sa mu stalo a nie je to zaujimave najprv prekvapeny vyraz, ze vaaau, a potom nudny, "to myslis vazne?" viem, som hrozna svina
Na škole nie som ani mesiac a už som slávna vďaka nim A najlepšie (alebo najhoršie) je to, že ich robím a ani si to neuvedomujem, tož som občas za dementa
a vlastne aj po ulici chodím a ksichtím sa. stále.