Vystudoval som stavebnu priemyslovku sle teraz som unix ojebavac lebo robim a ani sam neviem co ale zatial to ide a ano aj android developeris som lebo mam na google play popici appky
povinná prax na strednej strojárskej - brigáda v pizzerii
výška - záujem o psychológiu ale skončil som na filozofii
momentálne predaj a práca so svietidlami
čo bude ďalej nevie nikto ale predpokladám že to bude opäť niečo úplne iné... to že nepracujem v oblasti ktorú som vyštudoval mi vôbec nevadí pretože k tomu nemám vzťah a celkovo je veľmi náročné určiť si oblasť v ktorej by som sa chcel pohybovať už nastalo..
fascinujú ma ľudia ktorí študujú a potom robia zvyšok života takú prácu.. na 50% by mi z toho asi jeblo a na 50% im trochu závidím
No teraz by som išla študovať asi nejaký odbor s chémiou na STU alebo VŠCHT aby som mohla robiť dačo s kozmetikou. Našťastie sa ešte môžem vybrať cestou Aleny Pallovej.
no vystudovane budem mat o menej ako mesiac ... ale nie nerobim v tom a ani nebudem tak skoro (i ked mala som aj wild napady, ale ja si musim dat aspon rok pokoj od studia lebo by ma jeblo )...
ale chcela by som v buducnosti zacat profesne venovat hydrogeologii isto! je to mega a strasne ma to bavi (celkovo v oblasti je vela prace a malo hydrogeologov a dopyt po hydrogeologoch sa bude len zvysovat), ked uz nebudem mat mentalnu silu na divoke vody IT a korporatov a budem chcet troska laminarnejsie prudenie a pracu v prírode a labaku
@kokotis nie. Som normálne zamestnaná vo vyskumnom ustave. Ze práve cerpam matersku neznamena, ze nie som ich zamestnanec + pracujem na dohodu pre nich stale
Skôr neviem ako, a kde začať, som jak hodený do rieky ...nemám moc kontaktov a čo pozerám práce, tak mne vôbec nepasujú, celkom vzdialené aj záujmami ...žiaľbohu zatiaľ z tých robôt, čo som prestriedal počas roka, som v tej mojej odborovo príbuznej robil najmenej a aj to nebolo tak úplne..
Uvažujem už, že budem opravovať záhradnú techniku, nie je to tak zložité systémovo, netreba na to sondy ani napojovať na počítač ako auta, aj keď síce s inžinierskom titulom 0_0
Na prvých dvoch školách som si uvedomila, že ani animácia ani dizajn nebudú to pravé, tak som študovala ďalej a do tretice všetko dobré .
* V čom sa moje minulé a súčasné záujmy
- líšia: v tejto práci počítač nevidím, málo sedím a viac sa hýbem
- zhodujú: (polo)nahí ľudia, precízny hmat a pozorovanie štruktúr v pokoji a pohybe
Stredná - elektrotechnická
Výška - strojarina vyjebal som sa na to
Práca - Stavebníctvo
Budúcnosť - Dosť ma to ťahá pod vodu tak idem na potápačske kurzy
Mohla by som, ale nechcem. Ked sa niecomu venujem x rokov, tak potom potrebujem zmenu. Presne pred 2 rokmi som dostudovala a prestalo ma to bavit. Teraz ma zase prestalo bavit to, co robim.
Ja som dostudovala a prestalo ma to baviť. A preto už 7 rokov robim stále niečo iné, striedam to a stále viem, že sa môžem vrátiť k tomu, ale nenasla som inštitúciu, v ktorej by som chcela byť
Nie SŠ mám podobnú ako OA na VŠ som išla na informatiku ale zistila som že som úplne stratená a nebaví ma to(to bolo v 2017) mám zdravotné problémy už pár rokov a bývam na dedine/v okrese kde nie je až toľko práce. Hlavne nič v mojom odbore(a keď bolo tak zamestnávateľovi prekážalo buď že nemám žiadnu prax alebo že som ztp). Buď su ponuky na fyzické práce atď kde robiť nemôžem kvôli zdravotným problémom alebo sú tu ponuky práce typu otravovať ľudí a nutit im blbosti a na to nie som. Takže som zatial stále doma s rodicmi ktorí sa takmer každý deň hádajú kvôli blbostiam(a otec a niekedy aj mama pije len otec takmer každý deň + otec je nervak + on je tiež na invalidnom dôchodku už 10 rokov) takže mi šibe už úplne a svoju budúcnosť nevidím ružovo.....A mám už z toho depresie a nemôžem odísť lebo by som neprežila sama(myslím finančne) + mi nedaju ziadnu "volnost" a čiastočne im vyhovuje že si neviem nájsť prácu keďže otec mi povedal že budem nútená s nimi žiť až do smrti pekne doma a keď som sa opýtala čo bude keď umru tak povedal že to sa bude riešiť potom(asi ma bude chcieť dať do ústavu) bo podľa neho sama umriem čo je blbosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
povinná prax na strednej strojárskej - brigáda v pizzerii
výška - záujem o psychológiu ale skončil som na filozofii
momentálne predaj a práca so svietidlami
čo bude ďalej nevie nikto ale predpokladám že to bude opäť niečo úplne iné... to že nepracujem v oblasti ktorú som vyštudoval mi vôbec nevadí pretože k tomu nemám vzťah a celkovo je veľmi náročné určiť si oblasť v ktorej by som sa chcel pohybovať už nastalo..
fascinujú ma ľudia ktorí študujú a potom robia zvyšok života takú prácu.. na 50% by mi z toho asi jeblo a na 50% im trochu závidím
síce nerobím fyziku, ale aj v bakalárke aj v diplomke som sa venoval nukerickému modelovaniu, teda som programoval, tak to nie je úplne odveci
ale chcela by som v buducnosti zacat profesne venovat hydrogeologii isto! je to mega a strasne ma to bavi (celkovo v oblasti je vela prace a malo hydrogeologov a dopyt po hydrogeologoch sa bude len zvysovat), ked uz nebudem mat mentalnu silu na divoke vody IT a korporatov a budem chcet troska laminarnejsie prudenie a pracu v prírode a labaku
Robim v podstate presne to, na co som zbieral znalosti asi od 12 rokov, skoly boli irrelevantne.
* V čom sa moje minulé a súčasné záujmy
- líšia: v tejto práci počítač nevidím, málo sedím a viac sa hýbem
- zhodujú: (polo)nahí ľudia, precízny hmat a pozorovanie štruktúr v pokoji a pohybe
(Ja som malý remeselník... hádaj, aký)
Mam vyštudovany manažment/ekonomiu a zadrbávam sa v beauty sektore a v auto sračkách takže tak.
Výška - strojarina vyjebal som sa na to
Práca - Stavebníctvo
Budúcnosť - Dosť ma to ťahá pod vodu tak idem na potápačske kurzy