@filipkoo Prečo nezmysel? Už si to niekedy skúšal, nalievať z toho kruhového umelohmotného otvoru tak schuti, plným prúdom, hlavne vtedy, keď je poriadne plno - obidvomi spôsobmi, bez aj „s"? Podľa mňa to je dosť veľký rozdiel, čo sa týka pravidelnosti prúdu a nešpliechania kade-tade dookola. Toť môj skromný ženapatrídokuchyňský názor podporený mnohonásobne opakovaným experimentom.
@ninkabezpinka kruhoveho umelohmotneho otvoru? Neviem, či hovoríme o tom istom.
Totiž v tom prskaní je fyzika, ak sa dovnútra nemá odkiaľ dostať vzduch, tak to bude prskať. A to je celá veda, nič viac, nič menej.
Ak je otvor dostatočne veľký, tak sa dá liať bez problémov (samozrejme nedá sa liať otočením hore nohami, to je taktiež nezmysel). Tie odrhovacie krabice sú spravené tak, že ten otvor sa odtrhne prirodzene dostatočne veľký. A dá sa normálne slobodne liať bez prskania (pokiaľ nie som mentál a neotočím celú krabicu hore nohami).
Ak ide o krabice s vrchnáčikom (kruhový plastový otvor), tak ten je tiež dosť veľký, problém je, že nie je kruhový a nie podlhovastý. V tom prípade je riešením nalievať z boku. Taktiež slobodne a bez problémov (pokiaľ nie som mentál a neotočím celú krabicu hore nohami).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Môj vlastný vynález (jediný ) ©™®
Tie drazky na otrhnutie su spravene tak, ze sa vytvori dostatocne velky otvor (ako v @14 ) a je tam priestor na vzduch.
@Ninkabezpinka aha takto to funguje hm sikovna si
MILOŠ prepac ze ti to tu okupujem ale je to pre mna velmi zaujimava diskusia
Gramblosi vsetkych krajin spojte sa!
@salora aby sa dalo pohodlne nalievať a nezastavovalo/neprskalo/...
Totiž v tom prskaní je fyzika, ak sa dovnútra nemá odkiaľ dostať vzduch, tak to bude prskať. A to je celá veda, nič viac, nič menej.
Ak je otvor dostatočne veľký, tak sa dá liať bez problémov (samozrejme nedá sa liať otočením hore nohami, to je taktiež nezmysel). Tie odrhovacie krabice sú spravené tak, že ten otvor sa odtrhne prirodzene dostatočne veľký. A dá sa normálne slobodne liať bez prskania (pokiaľ nie som mentál a neotočím celú krabicu hore nohami).
Ak ide o krabice s vrchnáčikom (kruhový plastový otvor), tak ten je tiež dosť veľký, problém je, že nie je kruhový a nie podlhovastý. V tom prípade je riešením nalievať z boku. Taktiež slobodne a bez problémov (pokiaľ nie som mentál a neotočím celú krabicu hore nohami).
Samozrejme tam, kde nie sú drážky, sa musia použiť nožnice. Ale s takou krabicou som sa naposledy stretol pred 10 rokmi raz.