ake ucesy maju rockerky baby? a obliekanie?....ja sa v otm neviem najst a vsetci si myslie ze som emo wrrrr!!!!...ale ja som rock...nejaka net stránka na rock účesy...akoo som hladala na goooogle ale nič ani fuka
Ja som tiez na rockovejsie veci a nejak sa tak neobliekam..obleciem sa do toho v com sa citim dobre a nepotrebujem druhych zaujat tym ze ked sa na mna pozru aa to bude nejake tazke amo alebo rockerka..a fakt ma dokaze nasrat ze ked sa nahodou dam do cierneho hned ma zaradia k emu..nepaci sa mi to zaradovanie a uz vobec nie zaujat druhych vdaka stylu..
preco maju ludia vo veku 12 az 14 rokov potrebu sa zaradit? omg ja pocuvam rock a metal a som normalny..nedavam to vyzorom najavo pretoze nepotrebujem aby dakto po mne ocumoval alebo si myslel kadeco.. na Topfeste som bol cely v ciernom s trickom mojej naj kapely a obcas prisli za mnou ludia ... cavko pekne tricko pocuvas to? a jediny dovod bol ze bol festival kde sa to pocuva a malo to taky vyznam aby ludia vedeli co pocuvate aby ste si mali o com pokecat.... inac netusim naco su teenagerom tieto hovadiny ako sa cool obliect a podobne.. ak Vas beru ludia vazne len preto co si obliekate a na co sa hrate a neberu Vas takymi akymi ste tak ste v srackach pretoze si nedokazete vazit seba sameho
Maj svoj styl ... obliekaj sa tak ako sa tebe paci ... a ked ti niekto povie ze si emo tak na nich kasli nech si myslia co chcu alebo im povedz ze niesi emo a pocuvas rock... ja som rockerka a kazdy mi hovori ze som pankáčka a jemi to jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
co ja viem, akorat tak chodim v trickach napalm death a podobne ale to akorat preto ze mam rad tie kapely nic viac..
dobre celkovo som stale spinavy a otrhany ale to zo ziadnym posranym stylom nic nema..
a k autorke obliekaj sa tak ako sa ti paci. Učesy si daj také ako sa ti páčia.
Tiež nemám rada ľudí čo sa snažia zaujať len na základe toho do akého štýlu sa zaradia.
Ak si rockerka dušou tak ťa každý rocker spozná aj bez toho aby si si na čelo napísala ROCK