cawte vsetci rockeri,uz davnejsie som zalozil diskusiu o metale ale neudrzala sa nejak moc dlho.kedze ludia sa menia a ja som tiez clovek, zacina sa mi dost pacit RoCk takze piste svoje nazory a aj nejake dobre tipy dajte AC/DC 4eVeR
ja rock zboznujem napr led zeppelin ci T-rex evanescence sa mi teraz zacolo lubit a moje stare oblubene nickelback a je toho aj viac ale predsa nebudem pisat vsetko co mam doma hoci nepocuvam iba cisto rocka ale k tomu sa vzdy nieco pritrafi co sa mi paci a je to odvsadial, ci ska, pop, metal, nejaka klasika, jazz ci hocico ine
Tak lordi, že? Potóóm The Provenance, tí sú fakt dosti dobrí, ďálej- The Mars Volta (oni hrajú tzv. nestráviteľný rock), podobne ako aj Porcupine Tree, no a KISS- tých teda nezapriem.
Amplifier je fájny, a ja neviem ešte že čo také...
no jo..kvalita sa pozna..porcupine tree mam tiez rad..to je taka pohodicka..mars vola v pohode,len obcas trochu rovnake..co takto pain of salvation,mr bungle, dillinger escape plan?skvela hudba..
Tak Pain of salvation sa mi pacil iba ten starsi remedy lane, ale novsi BE mi moc nehovori.
Od dillinger miss machine- dosti taky brutal na mna, ale unretrofied je fajn song. No a mr. bungle som nepocul ale spominaju sa casto na toolband.com, asi maynardovi kamarati.
A co myslis tym, ze mars volta - obcas trochu rovnake. ja na nich momentalne ulietavam strasne moc. dlho som si zvykal na dlhe jam session v pesnickach, ale uz som sa do toho vzil......az moc.....
hh, teraz najnowsie tiez Dillinger Escape Plan... ta pesnicka Setting Fire To Sleeping Giants je bohowskaaaa... uaaa...ale kuknite moj profil a tham mate takmer fsecko
nechcem tu zkladat nejaku inu diskusiu ale ja som napr. pri Avril Lavigne zacinala(este ked som bola mladsia) a teraz sa od kapiel ako Nirvana,RHCP,SOAD,P.O.D.,Linkin Park,Metalica a kopu takych inych ani nepohnem....
a avril mam stale rada jej albumy sa mi pacia
inac si vypocujem aj folklór...to je moja priorita a tiez jazz a piesne iných národov a kultúr...
Hm: Ephel Duath, Frederik Thorendal (Sol niger within), Behold... the Arctopus, Atheist, Psycroptic, Decapitated, Blut Aus Nord, Master's Hammer hehe, Pestilence a tak rozne Co sa spominali Tool, King Crimson a Porcupine Tree, tak ti su tiez super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
inak Angel si jeden z prvych ludi ktorych poznam, ktory pocuvaju scorpions,ja mam doma skoro celu zbierku od nich, su dobry,aj ked stary...
Linkin Park
Marilyn Manson
Evanescence
Nightwish
HIM
The Rasmus
Children of Bodom
Cradle of Filth
Metallica
Avril Lavigne
Nirvana
Green Day
Placebo
Disturbed
Nickelback
Rammstein
Rob Zombie
okrajovo Fort Minor (Mike Shinoda z LP)
novinky od Finskych Lordi
niekedy nieco zo SK Metropolis a No Gravity
pesnicka od Enigma - Beyond The Invisible (La Femme Nikita OST)
nieco malo od Cypress Hill, Nine Inch Nails, P. O. D. a The Calling, Foo Fighters, ...
Guns´n´Roses,Aerosmith,linkin park,p.o.d.- to su pecky.....Nic nie je lepsie ako dobry nefalsovany rok.
Ale aj punk nie je zly....
Amplifier je fájny, a ja neviem ešte že čo také...
Les Claypool aj Primus, a Audioslave...
Už ďalej si nespomínam
Od dillinger miss machine- dosti taky brutal na mna, ale unretrofied je fajn song. No a mr. bungle som nepocul ale spominaju sa casto na toolband.com, asi maynardovi kamarati.
hh, teraz najnowsie tiez Dillinger Escape Plan... ta pesnicka Setting Fire To Sleeping Giants je bohowskaaaa... uaaa...ale kuknite moj profil a tham mate takmer fsecko
=========================================
a avril mam stale rada jej albumy sa mi pacia
inac si vypocujem aj folklór...to je moja priorita a tiez jazz a piesne iných národov a kultúr...
LORDI 4EVEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!!!
finish rules....www.soumi.sk
mas s tym nejaky problem?
finish rules
Inak u mna prevazuje metal nad rockom, ale aj rockuz sa nejde vela... playlist je asi:
ManOwaR
lordi
metallica
Guns'n'roses
RHCP
Audioslave
Nightwish
Aerosmith
deep purple
iron maiden
gamma ray
Judas Priest