ROCKERI, hlaste sa. Chcem vediet, kolko nas este zije. Medzi rockerov samozrejme pocitam aj metlakov, punk-rockerov, punkacov. Staci ak napisete... vpodstate cokolvek, len aby som vedel, kto sa medzi ans hlasi. (rock, hard rock, punk-rock, punk, cely heav
@mauinka Pre upresnenie- PUNK je odvetvie ROCKU ako uz predo mnou bolo spominane . Ale nechap to tak ze ta chcem zhadzovat alebo c Prave naopak- cest a slava
AC/DC, Accept, Aerosmith, Alice Cooper, Angra, Anthrax, As i lay dying, Audioslave, Avenged Sevenfold, Billy Talent, Black Sabbath, Bloc Party, Buckethead, Bullet for my valentine, Celldweller, Coheed and Cambria, Deep Purple, Disturbed, DragonForce, Electric Light Orchestra, Enter Shikari, Faith No More, Guns n Roses, Helloween, In Flames, Iron Maiden, John 5, Kiss, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Michael Angelo Batio, Megadeth, Metallica, Papa Roach, Paul Gilbert, Poison, Rage against the machine, Ramones, Red hot chilli peppers, Reverend Horton Heat, Rise Against, Rob Zombie, Rollins band, Scorpions, Skid Row, Skindred, Slipknot, Smashing Pumpkins, Stratovarius, Tenacious D, The White Stripes, Tom Morello, Trivium, Warmen, Wolfmother, Yellowcard, Zebrahead..
cawte rockeri nevie mi niekto poradit nejaku jednoduchu pesnicku, ktoru by som sa dokazala naucit hrat na gitare rychlo aj ja? nejake tie zaklady by som uz mohla vediet
@frez lenže, pokiaľ to takto berieš, že punk vyšiel z rocku, a tak je jeho podskupinou, potom podskupinou rocku je aj metal, pop, krautrock, funk, klasické disko, new wave a ďalšie.
A potom jazz sú všetky tieto, včetne rocku, soulu, r n"b, fusion, a ich podskupiny, rap, hiphop, d n"b, a v podstate skoro všetky žánre.
Takže ak by sme to brali ako ty, tak všetko je jazz.
tak jednoznačne musím súhlasiť s Inkom... to, že niečo z niečoho vychádza neznamená, že je to to isté... keď si vezmete pomaly všetko vzniklo či z ľudovej slovesnosti a vážnej hudby...ešte aj pop music...to kde sme... keď sa považuješ za rockera, tak nebľaboc o takých drístoch akože rock a punk je to isté... ja mám rada rock metal aj starý punk ako ramones napr, ale nikdy som si nedovolila o sebe vravieť ako o rockerke...
@ink Lenze heavy metal naozaj je pododvetvie rocku . A su nim aj vsetky ostatne taketo zanre ktore sa odclenili a priamo vzisli z rocku . Ale ja som toto forum nezalozil, aby som sa s niekym hadal o absolutnych faktoch, ale na to, aby som zistil, ci este zijeme . Takze vitaj a cest a slava ti .
@ink Nie je, ale maju jeden povod a patria k sebe. No a emo- to je hanba rockoveho zanru . Teda sucasne chapanie pojmu emo. Inak ta hudba celkovo nie je zla.
@lenk4 skús nejaké veci od mataliky ale nie tie hovadiny ale napr. master of puppets, bola to prvá pesnička, čo som sa naučil na gitare. ešte na starej rozjebanej španielke. síce je trocha ťažšia ale oplatí sa potrápiť
@mezomus metalica je v pohode, zatial viem tak zaciatok nothing else..., master of puppets tu zrovna moc nemusim, ako da sa, ale na hranie no neviem, asi si netrufam
teraz sa ucim od smatanovej, len bracho ma nuti hrat na elektrickej- no tam to znie divoko, lepsia je ta spanielka a diky za radu
Prvy bol Rock`n roll z toho sa skratilo na slovo Rock. Z rocku pochadza vsetko ostatne aj sucasny pop. Odtial to len pochadza ale v sucasnosti je rozdiel Punk, Rock, Metal a Rock`n Roll
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
A goddamn rocker!
ja tu zastupujem stary punk...sex pistols, ramones
Pod ovim plavim svodom
pred mocnom dunav-vodom
sa groblja sirokog
poveo nas Perun - bog!
slayer, strapping young lad, ACbleskDC...
AC/DC, Accept, Aerosmith, Alice Cooper, Angra, Anthrax, As i lay dying, Audioslave, Avenged Sevenfold, Billy Talent, Black Sabbath, Bloc Party, Buckethead, Bullet for my valentine, Celldweller, Coheed and Cambria, Deep Purple, Disturbed, DragonForce, Electric Light Orchestra, Enter Shikari, Faith No More, Guns n Roses, Helloween, In Flames, Iron Maiden, John 5, Kiss, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Michael Angelo Batio, Megadeth, Metallica, Papa Roach, Paul Gilbert, Poison, Rage against the machine, Ramones, Red hot chilli peppers, Reverend Horton Heat, Rise Against, Rob Zombie, Rollins band, Scorpions, Skid Row, Skindred, Slipknot, Smashing Pumpkins, Stratovarius, Tenacious D, The White Stripes, Tom Morello, Trivium, Warmen, Wolfmother, Yellowcard, Zebrahead..
toť nieje všetko
A potom jazz sú všetky tieto, včetne rocku, soulu, r n"b, fusion, a ich podskupiny, rap, hiphop, d n"b, a v podstate skoro všetky žánre.
Takže ak by sme to brali ako ty, tak všetko je jazz.
PUNK NIEJE ROCK a nemýliť si to prosím.
Rock on!
ja sa tak z polky pridavam lebo ja si vravim ze nie som nic take ako rocker ja som proste clovek co pocuva rock, punk a malicko metalu
Ale rocker a metalista a punker nieje to isté.
Povedz punkerovi, že je EMO a zabije ťa a naopak.
teraz sa ucim od smatanovej, len bracho ma nuti hrat na elektrickej- no tam to znie divoko, lepsia je ta spanielka a diky za radu