Jar, lebo vtedy všetko kvitne, nie je ani teplo, ani zima, proste pre mňa ideálne počasie. Som sa vtedy aj narodila, ale to nepovažujem za príliš veľké pozitívum
najradšej mám zimu, potom jeseň, potom leto a nakoniec jar. Zimu preto, lebo je zima a nie som spotený, chýba mi už len sneh. Jeseň preto, lebo viem, že sa blíži zima a všetky tie sviatky ako dušičky, začiatok šk. roka a tak. V pohode si posedieť pred krbom, zájsť na cintorím vyzdobený, dať si teplý čajíček s citrónom... Krásne
volakedy som mal najradsej zimu a teraz ju moc nemam rad...teraz mam najradsej jar a leto koli slnku a vecsinou mam vtedy dobru naladu a neznasam jesen..koli tomu pocasiu a taK
leto lebo zboznujem slnko a teplo a vsetko je krasne rozkvitnute a farebne..a neznasam zimu lebo je..zima a sneh.hoci uznavam ze ked je vsetko naokolo obsypane este cistym nedotknutym snehom je to pekny pohlad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale ani jar a jesen na zahodenie a zimou nepohrdnem ale je najmenej oblubena
Ostatne nemam moc rad, ale na kazdom najdem nieco pekne
ale čím som staršia, tým viac objavujem krásy aj ostatných r. období, napr. taká jar, všetko kvitne, a tie farby na jeseň...uáá
a leto??omg...do plaviek sa natlačiť a ležať pri mori??ee...nič pre mňa
a preco?Lebo
Potom mám rada jar, lebo už začína byť teplo a všet kosa prebúdza a chce sa páriť...
Zima je na treťom mieste, pretože je krásny biely sneh (minulosť) a ja sa chodím lyžovať a baliť peknýc snowboardistov...
A nemám rada jeseň, pretože je chladno, furt prší a sú mokré cesty...