Pokiaľ si myslíš že s ním budeš aj dlhší čas a nie je to len chvíľková záležitosť tak v tom nevidím problém. A pokiaľ máš rozumných rodičov tak budú len a len radi.
ja asi po jednom dni mam dojem.. stretli sme sa v buse totiz aalebo tak nejak.. a do mesiaca ho poznala cela rodina.. noo a jedneho som ani nepredstavila.. len som asi po mesiaci informovala.. ze niekoho mam..
Ja som sa s frajerkinou mamou zoznamil neplanovane u nich doma, ked som tam pobehoval v trenírkach a tricku a ona otvorila dvere... ...odvtedy ma zbožňuje ....no a našim som moje dievča predstavil: Toto je moja frajerka ....
Chodila som rok s chalanom a nepredstavila som ho rodičom, hoci o ňom vedeli ...ale on mňa predstavil asi po 2 mesiacoch..? ..A teraz .. mám opäť niekoho, a vedia o ňom ale šete som nepredstavila ale on hej, a to po mesiaci .. ..To záleží dosť aj od toho akých máš rodičov, či ty to chceš ..
ved ked osm si ho zacala vodit domov, to bolo asi po mesiaci
15
9. 7.júla 2008 16:35
Hehe moja mama spoznala moju lásku skôr ako som s nim začala xodiť, boli sme kamoši...potom to už bolo vážnejšie a xodieval k nám častejšie, tak nebol problém hehe... teď aj u nás býva a sme spolu skoro 2 roky.. kiss
Zalezi vsetko od toho, akych mas rodicov. Mojho prveho priatela mama uz poznala predtym, lebo to bol kamarat brata. A ked sa dozvedela, ze sme spolu, tak samozrejme mi ho hned zatrhla, lebo bol o dost starsi. Ale potom ako som jej povedala, ze ak mi ho bude zakazovat, ze sa k nemu prestahujem, bola o 100 % k nemu milsia A teraz jej nemam problem predstavit hocikoho, moje rozhodnutia respektuje.
hm ja som mojho chalana predstavila asi tak po mesiaci a on mna po nejakom tiež mesiaci čize tak narovnako ,ale ja som sa skor spoznala s jeho rodicmi a bola to celkom v pohoda he...len s mojimi osm myslela ,že to nebude bohvie co ale bola som prekvapena ako to zobrali uplne že super hm
no po 2 týždnoch a na druhy den som sa snim rozisla..lebo som sa toho proste zlakla...ze sa stretol s mamou atd...take divne...hh ale uz sme zasa spalu pekne tri mesiace a som rada ze sa to vyriesilo proste som zblbla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Inak este som priatelku nepredstavil fotrovcom i ked o nich vedeli. Ale byvala ma predstavila asi tak po 2-3 tyzdnoch ale to tak neoficialne