tak to o mne celá rodina hovorí, že som...iná áno,a vkuse dokolečka .D si taká iná...počúvaš inú hudbu...inak sa obliekaš a to si pritom nevšimli, že počúvam takmer všetko ale väčšinou im vadia veci od bulletu, nirvany alebo marilnya mansona
no ja počúvam DnB, a moja mama vždy hučí, že aké tresky-plesky to zase púšťam... a že keď bola ona v mojom veku, tak bola kvalitná hudba, a nie takéto búchačky a pod.....
mno tak tatko ma rad rock aj powermetal a nieco malo z thrashu ,napriklad metallicu a podobne, proste tvrda hudba mu nevadi, ale growl mu vadi ( na nasom koncerte tiez hovoril, ze hudba super ale ten hlas on neprekusne proste )
mno a aky pagan pocuvas ? je liznuty deathom aspon trosicka ?
@etela si vis predstavit asi potom jak to vyzera, akoze tatkovi to moc nevadi az tak, ale mama si ide neco vedla na pocitac pisat a ja tu jebem naplne death metal tak jakoze sa dobre pozera na mna
Rodičia majú pindy keď si pustím black metal, mama si zvykla, ale tá druhá strana má problémy... ale who cares, pekujem doma, len keď som sama, a sluchatka existuju
@puco90 pekny vyber, vacsinou pocuvam aj ja, ja mozem odporucit napriklad Svartsot, Moonsorrow, Finntroll, Thronaria napriklad
@etela soad by urcite prekusla aj mama, akoze poslednou dobou so mnou aj headbanguje pri kompe nekedy na chvilku, takze si uz zvykla, akoze mala cas si zvykat no, od 12tich nic ine nepocuvam
môj otec má úplne otrasný vkus. teda, počúva aj také ako U2 a Queen ale to je skôr výnimka. mám to s ním také prehodené, jemu sa páči pop a hitovky čo chodia na exprese a ja mám zas rada hudbu 60. rokov.
mama je na tom lepšie, aj keď má najradšej bon joviho a potom gipsy kings a barryho whita a pod, ale zvláda aj niektoré moje alternatívne podivnosti
No tak foter ma odmalička viedol k počúvaniu takých starín ako Queen, Dire Straits, Deep Purple, Scorpions, Pink Floyd a tak a teraz počúvam metal, punk, ska a reggea ... a keď si vypečiem napr. In Flames, tak mama sa chytá za hlavu, že čo toto jeeeeee ?! ... a oco radšej nič
no...nijaký. Moja mama nevie, čo počúvam, načo aj? Ja ju počúvam cez slúchadlá. A myslím, že keby som ju počúvala nahlas, prosto by išla inam alebo by ma požiadala, aby som ju vypla, lebo chce pozerať telku neočakávala by som nejaké blbé komentáre, moja mama sa vie správať
že čím som starší tým viac si požičiavam otcove CD aj keď metal veľmi nemusia . Hoc mamka si minule v aute pustila HIM a keď sa jej brat pýtal čo to počúva tak že si myslela že to sú nejaké jeho náboženské songy
tí moji rodičia nadšene sedia pri kaviarni slávia, takže spoločného toho moc nemáme
a keď sa im nepáči, čo počúvam, len povedia: "A to sa mu chce srať, keď tak hučí?" Jediné, čo im vyslovene vadilo, bol šušlavý Jury a to, keď som týždeň dookola krútila Pod parou od Editoru, lebo som sa to potrebovala naučiť naspamäť a nešlo mi to do hlavy Ale im viac vadí, keď mi šibe a púšťam a vyspevujem, Paťu, Kuka a Vaša
moji si asi zvykli....mama si vždy otvorí jeden priečinok na ploche dá prehrať všetko a tak počúva vždy to sté kým si prezerá maily, alebo hrá solitaire, nemá vôbec šajnu čo to hrá a keď som sa minule pýtala, čo hovorí na tie pesničky, povedala, že až na jednu sa jej všetky páčili, nezistila som, ktorá to bola ale v tom priečinku je všetko možné...od coldplay až po limp bizkit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
mno a aky pagan pocuvas ? je liznuty deathom aspon trosicka ?
No napríklad Wolfchant, Hromovlad, Amont Amarth, Korpiklaani, Alestorm, Eluveitie, Thronar...
A odporúčam Climhazzard, ale to už je death metal a aj
Občas si počuvne somnou,ale viacmenej len dobrý rap. Inak nepočuva hudbu..
@etela soad by urcite prekusla aj mama, akoze poslednou dobou so mnou aj headbanguje pri kompe nekedy na chvilku, takze si uz zvykla, akoze mala cas si zvykat no, od 12tich nic ine nepocuvam
(počúvam najmä starý kvalitný rock od A po Z)
mama je na tom lepšie, aj keď má najradšej bon joviho a potom gipsy kings a barryho whita a pod, ale zvláda aj niektoré moje alternatívne podivnosti
A minule som sa smiala, že kedysi mama mi nadávala ešte aj na Evanescence, že to je moc tvrdé a minule mi hovorila, prečo nepočúvam radšej to
(Ale napríklad mamin brat moje veci celkom prekusne, len na death a podobné veci vravel, že by to v kuse nemohol počúvať
nemá rada iba germanofónnu produkciu..........tú ma zas naučil počúvať tatko........
aj tak mám najradšej kľud a počúvam cez slúchadlá....very healthy
K popu/rocku/prog metalu sa nikdy nikto nevyjadril, ale viem, že thrash, black a grcačky nemám púšťať v kuchyni.
Už dávno nemávam hudbu nahlas, aj pri kompe a sama doma mám slúchadlá.
a keď sa im nepáči, čo počúvam, len povedia: "A to sa mu chce srať, keď tak hučí?" Jediné, čo im vyslovene vadilo, bol šušlavý Jury a to, keď som týždeň dookola krútila Pod parou od Editoru, lebo som sa to potrebovala naučiť naspamäť a nešlo mi to do hlavy Ale im viac vadí, keď mi šibe a púšťam a vyspevujem, Paťu, Kuka a Vaša