Rodičia mi nedôverujú a u každého mám zlú povesť....:(
Rodičia ma asi neznášajú sú prázdniny a ja mám domáce väzenie....A prečo???Lebo som urobila pár vecí,ktoré ľutujem no aj tak mi už nič nechcú dovoliť.....A ľudia??No myslia si,že som najväčšia....na svete no a čo s tým?Ved som sa zmenila!!!!Ako im mám dok
poradím ak máš brata tak sa s ním dohodni a nech to hlavne vašim nekecne a nech sa hodí do rieky a ty ho pred ľuďmi ho zachráň a toto by ti malo pomôcť
(ty koxo ja keď som hladný ja teda viem popísať kraviny!!)
Kedysi som bola v podobnej situácii....začni tým, že sa ospravedlníš rodičom, povieš im ako veľmi ťa to mrzí ako si sa správala, žeby si sa veeeeľmi chcela zmeniť, nech ti dajú poslednú šancu....veď vieš, proste musí to znieť úprimne a ísť naozaj zo srdca...ale potom si to fakt nedokašli ako ja...keď ti povedia aby si doma bola o jedenastej tak prid napr. 22.55...a nie 23.05...nad tym si fakt potrpia...a rozprávaj sa s nimi naozaj otvorene a nebuď drzá!!!
A prečo si to o tebe ostatní ľudia myslia, hmm?
Síce je ti tažko radiť ak neviem čo sa ti vlastne stalo....čo už, dúfam že som aspoň trošku pomohola....Prajem veľa šťastia
Suhlasim s Lenulik...vo vsetkom...treba ich presvedcit o opaku, ale ty sa musis snazit...a ak ti daju sancu, tak ju nepokasli...moze byt ozaj posledna a potom...hmmm...
hm s rodicmi sa neda vychadzat...stale su ty najmudrejsi(hoci v riti boli,hovno vedia)jednoducho to pretrp a hned ako to bude mozne vypadni z domu..ved to nemoze byt az take tazke ked si sa neobesila doteraz...uz tych par rockov prezijes...a pripadne ich niekam posli...drzim prsty
ahoooojky aj j a prezivam takuto nejaku situaciu zoparkrat som to prehnala s alkoholom, ale uz nepijem...a lutujem to, ze som pila a robila take hlupe veci... ale ja viem,ze nie som taka za aku ma povazuje okolie... presne to co aj teba.. no mna dokonca aj vlastny rodicia... a dokonca to zvelicuju ... teda mnohy si o mne vymyslaju hluposti... napriklad, ze som fetacka no ,ale ja som ziadne drogy neskusala... teraz to je uz lepsie.. nepijem alkohol a casto fotrovcom pomaham.. zacinaju mi verit... a hlavne hovorim im pravdu.. hoci sem tam nejaky nepodstatny detail zatajim.. snazim sa im situaciu vykreslit pravdivo.. pomaha to.. chcem sa stat lepsim clovekom
Lilith111, teda vidiet, ze si este nevyzreta pubertiacka, ktora si myslela, ze zozrala vsetku mudrost sveta. Ak mas ty problemy s rodicmi ani sa necudujem. S takym pristupom...
Ty by si fakt nemal davat nikomu rady a radsej si usporiadaj vlastny zivot!!!!!
Lillah:hej to je dobre ze to vidis..aj ked neviem kde ale dobre ..aspon si si ista ze mas oci...a mudrost sa neje moja na to mame potraviny.....a zozrala ???to neni slusne tak sa vyjadruj prislusne k svojej vyzrelosti ty pre zmenu prezreta a skysnuta pubertiacka...a ja nemam problemy s rodicmi prave naopak...doma si veselo hulime vsetci spolocne travu a spievame pri tom..pestujeme na chate takze je jej vzdy dostatok..ked chces prid sa pridat moja mamka ti iste opecie tvojho ocka gule a ustrikuje kondom na pamiatku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
(ty koxo ja keď som hladný ja teda viem popísať kraviny!!)
A prečo si to o tebe ostatní ľudia myslia, hmm?
Síce je ti tažko radiť ak neviem čo sa ti vlastne stalo....čo už, dúfam že som aspoň trošku pomohola....Prajem veľa šťastia
Ty by si fakt nemal davat nikomu rady a radsej si usporiadaj vlastny zivot!!!!!
ja, na stastie, mam super vztahy doma...