je povinnosťou zobrať si na stužkovú rodičov? je zlé keď ich tam jednoducho človek nechce? ako dobre chápem že by sa to patrilo keď sa o vás tie dlhé roky rodičia živili,starali sa o vás a tak ďalej... ešte vám k tomu platia aj stužkovú,šaty prípadne oble
nie si zla dcera kebyze mam stuzkovu tak to beriem rovnako. dokonca caso uvazujem ze im poviem zly datum alebo co len aby tam nedosli....ale tak som si povedala ze serem na to a proste apson na chvilu tam obaja spolu vydrzia a nezaujima ma co si o tom myslia.
Síce to doma nemám ako ty ale chápem ťa.... ja by som im to povedala, chcela by som aby tam prišli ale pod podmienkou, že buď to tam spolu vydržia alebo nemusia vôbec chodiť.. ak sú aspoň troška inteligentný smiley: a majú ťa radi tak to určite pre teba spravia
je to na teba jaký vzťah k nim máš...moji sa tieš nebavia ,ale je to MOJA stužkova a nezaujimaju ma ich "stavy" ...ide tam o teba a nie o nich...vysvetli im t
no...ja mám síce k stužkovej ďaleko,ale máme venček...a tiež akosi nechcem aby tam boli rodičia...a to ani nejsú rozvedení....taže ťa asi chápem...ale poradiť neviem,sorry
spoluziacka ma ten problem, ze jej rodicia sa rozviedli, kazdy ma svojho partnera, kebyze jedneho vlastneho rodica nepozve, nastve sa. ale len vlastny rodicia nebudu chciet ist spolu, kazdy chce ist s tym svojim, takze ona tam bude mat asi 4 rodicov a este aj partnera. som rada ze rodicia su spolu
Povinnosť ich tam zobrat samozrejme nie je..A ja by som si svoju stužkovú bez nich nebola vedela ani predstaviť..No je to len na Tvojom rozhodnutí..ale patrilo by sa to..
a co takto sa dohodnut s nimi? ak chcu ist,budu normalny,ak nie tak pojde len jeden s partnerom a ten druhy prijde dodatocne.
Neviem,mam to stastie,z emoja rodin je pokope. Urcite je to dolezity ceremonial a aj pre nich je to skvela chvila... ale urcite aj oni nad tym uvazovali,tak sa ich skus spytat.
pozri, ja mam rodinu celkom v poriadku-az na to ze viem ze na stuzkovej sa otec najebe a spravi mi hanbu- ale vztahy su v pohode...a aj tak ich tam necem.Proste sa chcem riadne uvolnit a zabavit...
Tak ja nejdem ani na stužkovú takže tak som dopadla, lebo v ten istý deň máme svadbu v meste asi 300km ďaleko. A rodičia by mi tak či tak nešli, lebo ocino by sa tam na voziku nedostal, inteligentný nápad mojich spolužiakov
zavolaj buď mamus novým chlapom, otca s novou ženou a posaď ich čo najďalej od seba. Alebo ak niekoho z nich máš radšej, spýtaj sa ho (jej), či bude vadiť, ak sa tam stretnú a pod+a toho sa zariaď.
vďaka aj za to že ste ma zobrali vážne a nepísali "hlúpe" rady/i
kruci..je to už dlho a rozvod som ešte nezvládla
inak ,už som to aj rodičom povedala že ich chcem na omši (máme omšu v rámci stužkovej v kostole-holt cirkevná ),ale na stužkovej nie. a zatiaľ mi do toho brblala iba sestra že prečo ?
Ako moji sa tiež nebavia, a boli obaja na stužkovej síce si nepovedali ani slovo, a využívali mojho partnera ako spojku medzi nimi, ale dalo sa to zniesť, lebo som si ich posadila a povedala som im že ak sa nebudú správať, tak sa postavím a odídem, alebo sa toho celého ani nezúčastním
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja by som uvažovala asi tak isto...
je to na teba jaký vzťah k nim máš...moji sa tieš nebavia ,ale je to MOJA stužkova a nezaujimaju ma ich "stavy" ...ide tam o teba a nie o nich...vysvetli im t
Neviem,mam to stastie,z emoja rodin je pokope. Urcite je to dolezity ceremonial a aj pre nich je to skvela chvila... ale urcite aj oni nad tym uvazovali,tak sa ich skus spytat.
No a nebola by to v takom prípade o to väčšia sranda?
ľudia vďaka za váš čas,fakt si to vážim.
vďaka aj za to že ste ma zobrali vážne a nepísali "hlúpe" rady/i
kruci..je to už dlho a rozvod som ešte nezvládla
inak ,už som to aj rodičom povedala že ich chcem na omši (máme omšu v rámci stužkovej v kostole-holt cirkevná ),ale na stužkovej nie. a zatiaľ mi do toho brblala iba sestra že prečo ?
jaj...