Ako mam povedat rodicom ze chcem ist na chatu s kamaratmi ....rodicia su fajn ked chcem ist vecer von tak ma pustia,ale neviem ako im mam povedat ze chcem ist na chatu s kamaratmi.Viem ze im mozem povedat ze budem spat u kamaratky ale nechcem im klamat dô
na chatach sa robia len dve veci, a keby som bol rodic, tak by som nechcel aby moje neplnolete dieta robilo ktorukolvek z nich, takze ti asi neporadim, lebo co sa mna tyka, som plne na strane rodicov... keby si mala 18 a nechceli by ta pustit, to uz je na diskusiu...
Ja Ti asi moc neporadim. ja mam doma podobny extrem mna pustili na prvu chatu v 19-tke (asi pred 3 tyzdnami ) a aj to preto, lebo oco bol okuzleny tym, ze ma vzali na skolu
nie, teraz vazne: vieš, pustiť dieťa večer von s tým, že sa mi.. čo ja viem o 23h. vráti a bude spať doma, je iné ako nechať ho odísť na celú noc. hovorí sa noc má svoju moc a hoci som aj ja často hromžila na mojich rodičov, svoje dieťa (hlavne nie dievča) by som na chatu nepustila v 16.
a najvacsia chyba, co mozes urobit, je klamat o tom, kam ides= spat ku kamaratke. to nerob. potom Ta uz nepustia vobec nikam.
dakujem vam za nazory ste mili ze mi chcete poradit a ja si to vazim.ja som rodicom nikdy neklamala o tomkam idem a ani teraz neudem.Rozhodla som sa ze na tu chatu nejdem ved o jedneho cloveka viac alebo menej..to preziju.Len mi bude luto ze tam bude cela nasa partia a ja pridem o tie zabavne hovadiny co sa udeju Takze este raz dakujem!!!
Rozhodla si sa dobre-s rodicmi treba dobre vychadzat,ani ja som ste nesklamala ich doveru,takze aj ja tam podem asi iba kuknut,bo si budem musiet vybrat medzi rikou a anou...a aj tak tam isto bude niaky pruser tak nebudes mat ani co lutovat,Maja ti nepreberiem tak zase nist ,ale mozes jedine lutovat ten genialny gulas ,ale ak ostane tak aj z toho ti odlozime....o.k.???-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
nie, teraz vazne: vieš, pustiť dieťa večer von s tým, že sa mi.. čo ja viem o 23h. vráti a bude spať doma, je iné ako nechať ho odísť na celú noc. hovorí sa noc má svoju moc a hoci som aj ja často hromžila na mojich rodičov, svoje dieťa (hlavne nie dievča) by som na chatu nepustila v 16.
a najvacsia chyba, co mozes urobit, je klamat o tom, kam ides= spat ku kamaratke. to nerob. potom Ta uz nepustia vobec nikam.