Ako mám vysvetliť mame, že chcem zviera? Nechcem to zo seba len tak vypustiť, lebo viem, že hneď by povedala nie. Ešte horšie je to, že stále tvrdí, že sa neôže pozerať na zviera v kletke, lebo vraj to zviera strašne trpí.
OT ale mi to pripomina ze vobec nechapem preco sa mi uz dva dni po sebe snivalo, ze som mala maleho skrecka, ktoremu som vzdy zachranila zivot. posledne som ho vytahovala z kuchynskej vylevky.. proste wtf
@matus25 súhlasiť s ňou! taktika..od rodičov nikdy nepomáha keď niečo chceš a prosíkanie už duplom automaticky sa zablokujú ako aj väčšina ľudí robil som psychológiu predaja a samotný predaj..predal som aj takým čo mi vo dverách povedali že vypadnite nič nechcem...to presviedčanie ale musíš mať v sebe..kedže máš 14 rokov začal by som asi tak že by som jej o tom povedal že si rozmýšľal o tom starať sa o niekoho...najlepšie o zvieratko že ťa mrzí keď vidíš zvieratá v klietkach v zoo mixe alebo o nechcené zvieratá v útulkoch chceš aj ty pomáhať a mať zvieratko doma o ktoré sa chceš starať po tvojom vypočutí nasleduje : z jej úst vysvetlenie prečo áno..a prečo nie...keď povie nie...povieš máš pravdu aj ja by som takto uvažoval keby som bol dospelý ale mami? je lepšie mať v rukách iPhone a podobnú elektroniku? alebo živé stvorenie? .....asi takto by som nato šiel..začne v hlave uvažovať....aká je doba všetky deti len za PC na FB a v rukách smartfóny a moje dieťa chce domáce zvieratko??..Hm porozmýšľaj...jej rozhodnutie alebo odpoveď nemusíš akceptovať hneď ona musí mať tiež čas na rozhodovanie
Asi keď som mal 13 som strašne chcel škrečka mame to bolo ako tak jedno ale babke nie (kedže som s ňou býval v tom čase) a stále mi tvrdila že nie nie nie nakoniec som ho priniesol domov že je kúpený a bolo
normálne dones domov a hotovo, ja som tiež tak doniesla pieskomila a rodičom sa tak zapáčil, že na druhý deň som musela ísť znovu do obchodu a priniesť mu kamarátku
Ak ti dovolia nejaké zvieratko časom : Počuj.. Pieskomila si nekupuj !!! Kamarátka ho mala.. Je zlý..je lepšie mať dvoch a jeden zožerie toho druhého.. Keď majú malé zožerú ich.. Fuj:/ ..škrečka si tiež nekupuj lebo sa dožije najviac 3 roky.. A potom ti je ľúto,že zdochne :/ Činčili su zlé plaché, hryzú.. Akváriom by ti určite dovolila.. Ale zas neviem ci by si vymienali stale vodu.. A korytnačka zas strašne smrdí a musí sa to stále umyvát aj keď to smrdí stale.. Chameleon je krásny.. Ale potrebuje špeciálne svetlá, rastliny, na jedlo musíš dokupovať živé cvrčky ... A stale sa o neho starať ..pes je najlepší ale zas stále ho venciť, granule drahé.. A tak operácie ak bude potrebovať.. Venčenie 6 krát za deň.. Aj viac .. A osmak degu :3 ja ho chcem to je potkan skrížený s veverickou:3 ..nehryzie, dá sa vycvičil ,dožije sa 8 rokov, a nesmrdí ako ine hlodavce, a potom kategória vtákov.. To neviem s nimi skúsenosti nemám vela štastia musis stale presviedčať.. Naslubovat ze sa budes viac učiť... D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale taktika fabre-ho je lepšia
a aké zviera chceš?