čaute, mam 14 a moja mama ma 50 rokov a oco za chvilu 60
občas sa za to hanbim ked som taky mlady a už takych staršich rodičov
čo si o tom myslite, ako ste na tom vy?
ja chapem ze je blbe ked nezapadas medzi vacsinu ale podla mna je to len tvoj pocit. podla mna je to cool, ked ma niekto starsich rodicov. mam taku predstavu, ze su pokojnejsi a menej buzeruju
Nuž, môj susedko maličký má 4 roky a jeho mama 55 rokov...
Ako tak na ňu a jej dieťa s mužom pozeráme, sme rozhodnutí sa radšej dať na rodičovstvo skôr. Lepšie skôr ako neskôr.
A ty sa nesťažuj a buď rád, že ich máš.
keď som bola decko, aj ja som chcela takých mladých rodičov, ako mali ostatní (kým moji boli už štyridsiatnici, ich mali ledva 30), teraz mi to už je samozrejme jedno... na tom nič nie je, aj keď ja by som chcela deti určite skôr
keď som mala 9, hanbila som sa, že moja mamka mala 37.
vtedy ešte zvykli rodiť ženy mladšie, teraz je to už bežné. navyše to absolútne nie je tvoja chyba, tak sa s tým netráp, už si dosť starý na to, aby sa ti tvoji rovesníci za takúto chobotinu smiali.
Ja mám niekoľko starších súrodencov takže mamina ma mala až v 36tich...a prečo by som sa za to ako mala hanbiť? jediná vec ktorá ma zvykne trápiť, ako tu už bolo spomenuté, je že o to skôr ju môžem stratiť...ja viem že lepšie je o tom ani nerozmýšľať ale sem-tam mi to napadne...
no naši rodičia boli zväčsa dosť mladí ked mali deti (cca tých 20 rokov rodzdiel tam bol) ale dalšie generacie už budú mať starších rodičov pretože väčšinou až po 30-tke maju ludia deti čiže vekový rodziel medzi deckom a rodičom už bude 30+ rokov... takže tak... čiže to nerieš...
aj mne sa za to smiali keď som bola mladšia a bolo mi to ľúto, ale čo, neskoro sa našli, chceli dzeci ta..
na spolužiakov/ľudí sa vykašli, prídu noví, rodičia budú s tebou celý ich život
nic si z toho nerob, mam 24 otec tento rok bude oslavovat 70, mama je o dva roky mladsia. moj nastarsi surodenec by mi technicky mohol byt otcom a mam este mladsieho brata, ktory ma 21. nasi po veceroch evidentne nemali co robit
nikdy som sa za to nehanbil, nie je preco
Moja mama ma 54 rokov, otec 60 a ja budem mat 16, a ano, tiez som sa za to hanbila, ale ako pise @vladoko , mozeme byt radi, ze vobec nejakych mame a ze sa o nas staraju...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a že sa určite nemáš za čo hanbiť
Nerieš blbosti.
Dedovia jeden 48 druhy slavi v july 50 ku
Baby 47 a 49
moja manka ma 40, jej manzel 50 a maju spolu polrocne dieta
cize ked moja sestra bude maturovat manka bude mat pomaly 60 a jej tatko 70, este si na tom v pohode
Dostal som napad vyborny-anketa
mne to príde normálne, hoci nevýhoda je to, že takto vlastne zomrú, keď budem ešte pomerne mladá
a mladší rodičia vedia viac držať krok s deťmi, vedia ich vychovať na nové spôsoby
Ako tak na ňu a jej dieťa s mužom pozeráme, sme rozhodnutí sa radšej dať na rodičovstvo skôr. Lepšie skôr ako neskôr.
A ty sa nesťažuj a buď rád, že ich máš.
ja mám 18 môj ocko má 54 a matka 40 a absolutne neriešim ich vek
vtedy ešte zvykli rodiť ženy mladšie, teraz je to už bežné. navyše to absolútne nie je tvoja chyba, tak sa s tým netráp, už si dosť starý na to, aby sa ti tvoji rovesníci za takúto chobotinu smiali.
Nerieš somarinky, buď rád že máš rodičov.
Predstav si tích, ktorí sú v decáku.
na spolužiakov/ľudí sa vykašli, prídu noví, rodičia budú s tebou celý ich život
nikdy som sa za to nehanbil, nie je preco
Niektorí ľudia nemajú toľko šťastia ako ty, že ich vôbec máš.